BEAUTY

Veliki Instagram natječaj: Osmjeh koji osvaja!

Blistavim osmjehom do vrijedne nagrade

Da je osmjeh stari narodni lijek, složit će se mnogi. Najljepši modni dodatak koji će baš uvijek učiniti svaku kombinaciju boljom, a vas sretnijima je blistavi osmjeh.

Osvijestiti tijelo i um o pozitivnom razmišljanju i stavu ponekad je zaista nemoguć zadatak. U ovo vrijeme kad nam svakodnevicom dominiraju naizgled savršene fotografije poznatih i nepoznatih pojedinaca s društvenih mreža, teško se oteti dojmu da su rijetki oni koji nemaju savršene karakteristike, što god da riječ „savršeno“ zaista značila. No ipak, za razliku od primjerice oblika nosa, veličine usana ili boje i teksture kose, zubi su oduvijek bili simbol zdravlja i ljepote, a široki i ponosan osmjeh bio je znak samopouzdanja i odlične energije. Ipak, donedavno su bijeli zubi i blistavi osmjeh bili tek rezervirani za one koji su mogli priuštiti beskrajne i izrazito skupe tretmane, no zahvaljujući učinkovitoj tehnologiji i revolucionarnom uređaju poznatog brenda Philips, sonična električna četkica Philips Sonicare DiamondClean dokazala je kako je lijep osmijeh tek jedan klik daleko. Nakon čak tjedan dana zubi su bjelji i ispolirani, a usna šupljina zdraviji zahvaljujući snažnim soničnim vibracijama koje uklanjaju mrlje i bakterije.

Najbolje od svega jest što sad imate priliku osvojiti Philips Sonicare DiamondClean četkicu, a sve što trebate napraviti jest pokazati nam svoj najljepši osmjeh na društvenoj mreži Instagram. Svi detalji su na službenom profilu @fashionhr stoga pažljivo pročitajte jednostavna i kratka uputstva te priuštite svojoj zubnoj higijeni samo najbolje!

Ovaj veliki Instagramov natječaj: 'Osmijeh koji osvaja', nasumičnim odabirom osvojila je Karla Leko. Čestitamo!

Foto: Philips
Objavljeno: 10.04.2019. u 01:06

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p