VIJESTI

Beyonce uskoro predstavlja svoju liniju za njegu kose: Znamo i kada!

Zanosna kosa uvijek je u modi
Beyonce, poznata i kao "Queen Bey" je nedvojbeno ikona u punom smislu te riječi, njezin utjecaj na glazbenu i modnu scenu više je nego zapanjujuć. Jedan od njezinih zaštitnih znakova je definitivno i njezina kosa. Već neko vrijeme se u internetskim beauty zajednicama "šuškalo" da bi mogla izbaciti liniju za njegu kose. 

Predviđanja su se vrlo brzo ostvarila, a nakon uspješnog lansiranja "niche" parfema naziva "Renaissance", poznata pjevačica odlučila je kreirati svoju liniju za njegu kose. Njezina zanosna nikada nije mogla proći nezamijećeno, a mnogi su joj zavidjeli na predivnim kovrčama. U prošlosti je često mijenjala frizure, a jedna je od rijetkih kojoj je svaka promjena dobro pristajala. 

 

 
Kako navodi TrendMood na Instagramu, linija je nazvana Cécred, a službeno će biti predstavljena 20. veljače ove godine. Prema trenutno dostupnim informacijama, čini se da će linija biti namijenjena kovrčavoj kosi, stoga vjerujemo da će ju puno "kovrčavica" obožavati. Moto brenda i same linije je "Kosa je svetinja" pa je moguće da će biti orijentirana na njegu i zdravlje kose. Neki od korisnika na Instagramu već su izrazili svoju skeptičnost, "Zadnji puta kada sam provjerio, ona nosi perike...Konstantno...", ali vrlo brzo pristigli su i odgovori na ove primjedbe: "I kada nosite perike, svejedno se morate brinuti o svojoj prirodnoj kosi."

 

Foto: Instagram
Objavljeno: 08.02.2024. u 10:20
Tagovi: Beyonce, kosa, beauty

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p