VIJESTI

Douglas je upravo snizio svoje najtraženije parfeme i to velike bočice!

Mirisni pokloni za svakoga
Kupnja parfema je neupitno predivno mirisno iskustvo koje mnogi obožavaju. Mirisne note, izgled bočica i boje samo su neke od karakteristika parfema koji čine to iskustvo posebnim. Prilikom odabira poklona za bliske ljude, parfemi su pravi izbor jer pružaju nezaboravno isustvo. Voljene osobe zauvijek će povezati parfem s osobom koja im ga je darovala i svaki puta kada osjete taj miris, pomislit će na nju. 
 
Sve ljubitelje parfema oduševit će vijest da u periodu 13.-14.2. u svim Douglas parfumerijama i na douglas.hr mogu ostvariti -20% na sve mirise iznad 60 ml. Svi članovi Douglas Beauty Card kluba mogu ostvariti i dodatne pogodnosti, ovisno o iznosu njihove potrošnje. Mnogi bi se složili da je bolje kupiti parfeme veće militraže zbog njihova dužeg trajanja, pogotovo kada se radi o omiljenom parfemu bez kojeg nikada ne želite ostati. Oni kojima Douglas nije u blizini ne moraju brinuti je svoje parfeme mogu naručiti putem Douglas web trgovine po jednako povoljnim cijenama. 

Svaki parfem ima svoju osobnost i kompleksnost, baš kao i ljudi. Imaju svoje mirisne note koje ih definiraju, a njihov spoj čini svaki parfem jedinstvenim. Kako biste odabrali savršen parfem za voljene osobe, u nastavku vam donosimo pregled parfema i njihovih karakteristika koje će vam pomoći da povežete karakteristike parfema s osobnošću voljenih ljudi. 


Ženski mirisi
 
Ako ženska osoba u vašem životu voli mir, opuštanje te je vrlo smirena s dozom samozatajnosti ispod koje se krije prava jedinstvenost, preporučujemo Zarko Perfume Muse parfemsku vodu. Ovim odabirom pokazat ćete joj da je ona vaša "muza", baš kako kaže i ime parfema. Ipak, za žene koje žele biti zamijećene i preferiraju slatke, gurmanske mirise, odličan izbor bit će Zadig&Voltaire This is her! parfemska voda. Idealna je za žene koje su na prvi pogled vrlo jednostavne, ali onda poput parfema pokazuju osebujnost svog karaktera i ne boje se pokazati svoje "pravo ja".

Zadig & Voltaire Eau de Parfum, ZARKOPERFUME The Muse
 
Muški mirisi
 
Toaletnu vodu Le Male, Jean Paul Gaultiera, obožavaju mnogi muškarci koji su spremni uz svoju snažnu stranu pokazati i onu senzualnu, zavodničku. Odličan je izbor za muškarce koji su upravo takvi, sposobni biti snažni i neodoljivi u isto vrijeme. Za moderne i elegantne muškarce, idealno je odabrati Narciso Rodriguez Bleu Noir parfemsku vodu koja odiše jednostavnošću. 
 

Narciso Rodriguez Bleu Noir, Jean Paul Gaultier Le Male

Unisex mirisi
 
Unisex mirisi su sve više popularni među ljubiteljima parfema upravo zbog toga što se drugačije ponašaju na svakoj koži i savršen su odabir za oba spola. Primjerice, partneri mogu koristiti isti unisex parfem, koji će na svakom od njih drugačije mirisati, a opet će ih vezati određene sličnosti. Takav tip mirisa je i By the Fireplace, Maison Margiele, a Tom Fordov unisex parfem Black Orchid obožavat će mnogi odvažni parovi. 

Maison Margiela By The Fireplace, Tom Ford Black Orchid

 

Foto: Instagram, Zadig & Voltaire, ZARKOPERFUME, Narciso Rodriguez, Jean Paul Gaultier, Maison Margiela, Tom Ford

*Sadržaj je nastao u suradnji s Douglasom


Objavljeno: 12.02.2024. u 17:30
Tagovi: parfemi, beauty

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p