VIJESTI

Izašla je nova verzija jednog od najpopularnijih luksuznih mirisa, evo kako može postati vaš!

Osvojite Muglerov 'Alien Goddess Supra Flora'

Prosinac je redovito u znaku druženja i zabava, a osim glamuroznim outfitima za ove se prilike važno "naoružati" i dobrim parfemom. Ako ste u potrazi za upečatljivim mirisom koji će obilježiti blagdansku sezonu pred nama, imamo rješenje za vas. U pitanju je nova verzija jednog od najpopularnijih luksuznih parfema na tržištu - Muglerova "Aliena".

Kultna parfemska voda u novom je izdanju podignuta na novu razinu, a prepoznatljive note jasmina pretvorile su se u svježu, modernu kombinaciju triju cvjetova koja nosi naziv "Alien Goddess Supra Florale". Očaravajuća bočica u boji ružičastog zlata, koja podsjeća na mistični talisman, krije blistavi cvjetno-jantarni miris koji svojom složenošću i transformativnošću odražava kompleksnost ženske osobnosti.Transformacija kultnih nota

Neusporediva stručnost i kreativnost brenda Mugler u ovom mirisu dolazi do izražaja kroz tri blistava "otkrića" - osvježavajuće, rascvjetano i odvažno. Božicu koja je jača nego ikada utjelovljuju note cvijeta kaktusa koje otvaraju mirisnu kompoziciju, osvijetljene sočnim notama kruške. Transformativnost se iščitava kroz kultnu infuziju španjolskog jasmina uzvišenu novim, hibridnim cvijetom, destilatom arapskog jasmina i smilja. Točka na "i" ovog mirisa je neočekivani vrhunac - snaga smilja, njegovih jantarnih nota naglašenih daškom mineralne mahovine. Prizemljujuće, a opet nadnaravno.Willow Smith kao utjelovljenje moderne ženstvenosti

Nova parfemska voda "Alien Goddess Supra Florale", koju su osmislile glavna parfumerka Marie Salamagne i majstorica parfumerka Nathalie Lorson, ustvari je obnovljeni manifest inkluzivne i optimistične neo-ženstvenosti koju, baš poput njezinog prethodnika, utjelovljuje talentirana Willow Smith. Mlada pjevačica, glumica i producentica postala je globalni kulturološki fenomen, a njezino je javno djelovanje zaista inspirativno. Kreativna i karizmatična, Willow usmjerava svoj utjecaj i jedinstvenu energiju u svrhe poput obrazovanja mladih djevojaka i društvene integracije populacije u nepovoljnom položaju kroz umjetnost.Osvojite Muglerov 'Alien Goddess Supra Flora'!

Složen, odvažan i zavodljiv, Muglerov "Alien Goddess Supra Florale" savršen je odabir za sve moćne i samopouzdane žene. Ako se ubrajate među obožavateljice kultnog "Aliena", ne sumnjamo kako će i njegova moderna i inovativna verzija biti "pun pogodak" za vas. Srećom, ovaj neodoljivi "must-have" može postati vaš u svega nekoliko klikova jer smo u suradnji s brendom Mugler pripremili jedinstveni božićni giveaway. U ovom blagdanskom darivanju možete sudjelovati putem Fashion.hr Instagram profila, a sv detalji vas čekaju na linku. Sretno!

Foto: Mugler
Objavljeno: 11.12.2023. u 11:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p