VIJESTI

Miris o kojem svi pričaju: Prada predstavila novu verziju svog hit parfema

Nova vizija ženstvenosti kao inspiracija

"Nježna", "krhka" i "meka" neki su od epiteta koji se već stoljećima vežu uz pojam ženstvenosti. Iako u ovom kontekstu nemaju negativnu konotaciju, možemo se složiti kako ovi pojmovi nisu dovoljni kako bi se definirao ženski identitet. Suvremeno poimanje ženstvenosti, lišeno staromodnih stereotipa, najlakše bismo mogli opisati riječju - "paradoks". Naime, ljepota ženstvenosti upravo je u njezinoj složenosti i nizu proturječnosti, jer žena je istovremeno i delikatna i snažna, samouvjerena i odvažna.

Upravo se kompleksna priroda žene našla u fokusu Pradinog novog mirisa prigodnog naziva "Paradoxe Intense". U pitanju je novo izdanje popularnog parfema "Paradoxe", koji je ovaj luksuzni brend predstavio prošle jeseni. Dugoočekivani miris izazvao je veliki interes beauty zajednice te postao jedan od "it" parfema koji su obilježili sezonu. Zavodljiv i upečatljiv, a opet sladak miris cvjetne snage inspiriran je upravo multidimenzionalnošću žene, a Pradin je "Paradoxe" stekao prepoznatljivost i zahvaljujući trokutastom obliku koji evocira kultni logo modne kuće.

Multidimenzionalnost žene u novom ruhu

Kroz novi miris "Paradoxe Intense" Prada nastavlja istraživati ženstvenost koja prkosi konvencijama i normama te spaja naizgled nespojivo. U skladu s kreativnim duhom brenda i pod vodstvom Miuccie Prade i Rafa Simonsa, osmislili su ga vrhunski parfumeri Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu i Antoine Maisondieu, suprotstavljajući klasičnost i avangardu, kao i prirodu i inovaciju. Duboko promišljanje i preispitivanje koncepta ženskog identiteta dolazi do izražaja u sastavu ovog parfema, koji je u svojoj srži delikatan, a u izvedbi snažan.Prada "Paradoxe Intense" tako otkriva radikalan intenzitet sastojaka koji na prvi pogled mogu djelovati nježno. I dok gornje note parfema prožimaju cvjetni mirisi - svježi pupoljci nerolija, esencija bergamota te akord kruške, suprotstavlja im se nešto odvažniji i senzualniji jasmin. U pozadini pak vreba snažni akord jantara, isprepleten s infuzijom Bourbon vanilije te mošusom prirodnog porijekla. Rezultat? Jedinstvena simfonija mirisnih nota, istovremeno zavodljiva i slatka.

Održivost u fokusu

Parfemska voda Prada "Paradoxe Intense" dolazi u tri dimenzije - bočicama od 30 ml, 50 ml i 90 ml. Kao i originalna verzija, Prada Paradoxe Intense je miris izgrađen na tri sastojka iz održivih izvora, uključujući marokansko ulje nerolija, infuziju vanilije i srce kalabrijskog bergamota. Također, u skladu s načelima franšize, novo se pakiranje u potpunosti može reciklirati, a stavljajući u fokus održivost, brend je i za "Paradoxe Intense" osigurao mogućnost ponovnog punjenja. "Jedna bočica Prada Paradoxe Intense od 50 ml i punjenje od 100 ml pomažu u izbjegavanju upotrebe 40% manje materijala u usporedbi s tri bočice Prada Paradoxe Intense od 50 ml. To uključuje 29% stakla, 67% metala, 46% plastike i 39% kartona", poručili su iz brenda.

Emma Watson kao utjelovljenje paradoksa

Proslavljena britanska glumica i aktivistica Emma Watson utjelovila je Pradin paradoks, redefinirajući kodeks moderne ženstvenosti za nadolazeće generacije. Watson je, osim po glumačkim nagradama, poznata po svojim feminističkim stavovima te radu za veleposlanstvo UN-a, a govoreći o suradnji s Pradom istaknula je kako joj je koncept paradoksa bio iznimno zanimljiv te da je lako mogla rezonirati s njim. Također, Emma nije samo zaštitno lice novog Pradinog parfema, već je i režirala čitavu kampanju za "Paradoxe".

Ovaj će parfem zaista podcrtati mističnost i samopouzdanje svake žene, te ne sumnjamo kako ćete u njegovim promišljenim elementima prepoznati djelić sebe. Probudite svoju skrivenu snagu i naglasite prirodnu nježnost i ženstvenost - jasna je poruka novog Prada "Paradoxe Intensea".

Foto: PR
Objavljeno: 16.12.2023. u 12:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p