VIJESTI

Novi koncept mirisa 'fizzy cremoso': Predstavljen parfem koji potiče dobro raspoloženje

Mirisi su osmišljeni kao suputnici kroz različite faze u životu

U prostoru BIPA backstage predstavljen je novi miris BLOOM UP! jednog od najpoznatijih francuskih brendova CACHAREL unutar njegove kolekcije YES I AM. Događaju su nazočili brojni predstavnici medija,influenceri, beauty influenceri i dizajneri te predstavnici Z generacije koji su imali priliku upoznati novi miris i kampanju uz beauty stručnjaka iz tvrtke Mativa Ekskluziv gđe Natali Duhovnik.

Svi okupljeni su kasnije uživali u preostalim mirisima CACHAREL Brenda uz playlistu Z generacije DJ-ice Lane Živko.

YES I AM Bloom up! Novi CACHAREL miris iz kolekcije YES I AM će Vas očarati svojom dozom optimizma zahvaljujući novom konceptu mirisa 'fizzy cremoso' te jednako optimističnim image-om kojim nas inspirira: novo lice i zvijezda Z generacije mlada američka glumica Skai Jackson.

Novi miris koji potiče dobro raspoloženje

CACHAREL je još od 1978. godine sinonim za mladost i slobodu, a njegovi mirisi su osmišljeni kao suputnici kroz različite faze u životu mlade žene: Anaïs Anaïs - prvi parfem djevojčice - Amor Amor - izraz prvog zaljubljivanja. Predstavljanjem novog mirisa YES I AM 2018. godine, Cacharel je želio predstaviti ushićenje nove generacije zbog novo pronađene neovisnosti. YES I AM naglašava samopouzdanje, izražavanje vlastitog identiteta, pronalaženje pozitivne snage i njen kreativan izraz. Ovaj miris naglašava ženstvenost kao sredstvo postizanja ciljeva te pronalaženje i korištenje pozitivne energije.

Novi Cacharel miris odiše srećom i ispravan je put ka samopouzdanju!YES I AM BLOOM UP! donosi radostan, optimističan zaokret originalnom pikantnom potpisu YES I AM pomoću osvježavajuće note 'Fizzy cremoso' koja zrači optimizmom. Blistavi miris s kontrastnim cvjetnim i voćnim notama koje će vam izmamiti osmijeh na lice. Osmišljen od strane majstorskih parfumijera odnosno noseva Honorine Blanc i Alexa Grugeona, YES I AM BLOOM UP! ponovno interpretira YES I AM potpis s osvježavajućim twistom na pozitivne vibracije. BLOOM UP! donosi energizirajuće gornje note akorda crvenih bobica i esencije zelene mandarine za osvježavajući dojam. Cvjetne srednje note odišu crvenim božurom i solarne esencije cvijeta naranče koji Vas čini instant ovisnima o mirisu, dok završne note čine zagrljaj baznih nota benzoina i nota esencije sandalovine.

Više od ruža za usne

Bočica mirisa YES I AM svojim kultni oblikom ruža za usne predstavlja ženstvenost osobe koja ga nosi .
Pažljivo izrađena boca od stakla YES I AM BLOOM UP! sjaji suptilnim iridescentnim crvenim sjajem. Dostupna je u veličini od 30 ml, 50 ml i 75 ml.

Inspirativno novo lice: Skai Jackson

SKAI JACKSON, 20, PRIPADNICA JE YES I AM BLOOM UP! kampanje i počela je glumiti već s pet godina. Najpoznatija je po ulozi Zuri Ross u Disneyjevoj humorističnoj seriji Jessie (2011-2015), koju je potom reprizirala u nastavku serije, podjednako popularnom Bunk'd (2015-2018). Godine 2019. objavila je svoj prvi roman, Reach for the Skai: How to Inspire, Empower, and Clapback. Također je bila polufinalistica u emisiji Dancing with the Stars u Sjedinjenim Američkim Državama. Jackson je rođena na otoku Staten u New Yorku. Kao posvećena braniteljica društvene pravde, često koristi svoj YouTube kanal kako bi se suprotstavila vršnjačkom nasilju i rasizmu. Njezin uspjeh učinio ju je važnim utjecajem, s milijunima pratitelja na TikToku (20,8M) i Instagramu (8M).

Angažirano i inspirativno mlado lice, Skai Jackson je savršena predstavnica za Cacharel i njene temeljne vrijednosti - brend ima cilj promicanja osnaživanja žena i dugoročno je partner organizacije Inspiring Girls International, koja podiže ambicije mladih djevojaka diljem svijeta, povezujući ih s ženskim uzorima iz različitih životnih područja.


Foto: Micaiah Carter
Objavljeno: 18.12.2023. u 13:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p