VIJESTI

Ovi Zarini parfemi neodoljivo podsjećaju na skupocjene 'niche' mirise

Cijene su vrlo pristupačne
Zara je predstavila je još jednu kolaboraciju s parfemskim brendom Jo Loves čija je vlasnica Jo Malone CBE. Ona je rezultat njihove dugogodišnje suradnje, a spoj ova dva brenda spaja kvalitetnu izradu parfema s pristupačnim cijenama. 

Kolekcija parfema nazvana je Silent Flowers, a parfemi pretežito sadrže cvjetne note poput jantara, orhideje, irisa, ljubičice i cvijeta drva smokve. Sudeći prema notama, mirisi su zanimljivi i obećavajući stoga nije čudno da su izazvali veliki interes. S obzirom na raznovrsne kombinacije nota, ljubitelji parfema sigurno će pronaći neki koji im odgovara. 
@octavianwho Have you tried this collection? #zaraperfume #zarafragrance #jomalone #afforableperfume #cheapfragrance #zara #fragrance ♬ Moi...Lolita - Angèle - Trinix Remix
Kompleksniji spojevi nota inače su karakteristični za niche parfemske kuće, a Zara je ovom suradnjom omogućila dašak niche mirisa po pristupačnijim cijenama. Tako je za čak 100 mililitara parfema potrebno izdvojiti 29,95 eura. Za one koji bi željeli isprobati sve mirise iz ove kolekcije, dostupna je i kolekcija minijatura. 

Zara

Zara

Zara

Foto: Instagram, TikTok, Zara
Objavljeno: 26.01.2024. u 12:08
Tagovi: parfem

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p