VIJESTI

Ovu frizuru ćemo sigurno iskopirati! Zendayjine šiške izgledaju 'brutalno'

Jeste li čuli za 'baby bangs'?
Dolaskom nove godine počeo je i Tjedan muške mode u prijestolnici couturea - Parizu. Veliki broj celebrityja zasjenila je Zendaya svojom novom upečatljivom frizurom. Naime, glumica se pojavila na Schiaparelli reviji s kratko ošišanim ravnim šiškama popularno nazvanim "baby bangs" i dugačkom ravnom kosom. Način na koji je Zendaya stilizirala ovu hit frizuru pokazuje odvažnost, odiše jedinstvenošću te je potpuno osvježenje u moru klasičnih frizura koji se inače pojavljuju.

Njezina nova frizura došla je do izražaja uz potpuno crni outfit, također brenda Schiaparelli, koji se sastojao od crne dolčevite, suknje s dugim "šlepom" te crnih salonki i tako je postigla zaokruženu monokromatsku priču.

Američka glumica Zendaya započela je svoju karijeru na Disney Channelu, kasnije je svjetsku popularnost stekla ulogom u filmu "Spider-Man", a neke od njenih uloga su u seriji "Euforija" i filmu "Dina". Također, osim njezinih filmskih ostvarenja, Zendayu pratimo zbog zanimljivih stilskih izbora te nam je česta modna inspiracija. 

Foto: Instagram, Profimedia
Objavljeno: 22.01.2024. u 16:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p