VIJESTI

Personalizirajte novu limitiranu liniju: Lancôme nudi opciju graviranje na bočice

LANCÔME X BOUDOIR predstavili limitirani La vie est Belle

Blagdani su tu, a jedna od omiljenih aktivnosti božićnog perioda nam je darivanje najbližih. Ovih blagdana Lancôme je u jedinstvenoj suradnji isključivo za hrvatsko tržište reinterpretirao La vie est Belle miris. Gdje se umjetnost i kreativnost susreću s ljepotom, rađa se izvanredno.

La Vie Est Belle francuski je izraz koji znači "život je lijep" te govori o odabiru vlastitog puta do sreće i inspiriranju drugih. Blistava bočica mirisa pod nazivom "le sourire de cristal" ("kristalni osmijeh"), ima zaobljen otisak osmijeha u srcu. Završni dodir profinjenosti: vrpca vezana oko grla bočice simbolizira dva krila slobode. Upravo su ta krila slobode poslužila za inspiraciju lokalnoj modnoj kući Boudoir koja ih je kreirala u tri različita izdanja predstavljena na njihovoj modnoj reviji 6. prosinca 2023 u Novinarskom domu u Zagrebu.

La vie est Belle miris u novome modnome ruhu s potpisom Boudoir možete pronaći isključivo na Lancôme blagdanskom podiju od 11. do 24. prosinca u City Centar One West.Dodatno, čitav period trajanja blagdanskog podija miris se može dodatno personalizirati uz graviranje na bočicu, a bilo koji kupljeni Lancôme proizvod može postati luksuzni dar uz blagdanske poklon kutije ili bogati ukrasni papir. Profinjen dizajn kutije prikazuje prekrasnu Lancôme ružu u sjaju blagdanske, čarobne noći.Koji su trendovi i kako se našminkati za novogodišnju noć svojim gostovanjem na podiju otkriti će 12. prosinca Milan Zorić regionalni makeup artist brenda Lancôme. Milan je mladi i karizmatični vizažist koji se ističe bogatim iskustvom u svijetu ljepote, a odnedavno uz Lancôme nastupa diljem regije kao edukator te kreira lookove vrijedne priznanja.Ovih blagdana darujte jedinstveno! Darujte iskustvo. Darujte izvanredno iz Lancôme svijeta ljepote.


Foto: PR 
Objavljeno: 10.12.2023. u 12:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p