VIJESTI

Zahvaljujući ovom proizvodu u samo nekoliko tjedana možete transformirati kosu, kožu i nokte

Sjajna, mladolika i dodatno hidratizirana koža

Premalo smo svjesni koliko je bitno brinuti se o zdravlju i blagostanju u svijetu ubrzanog tempa života. Koža, naš najveći organ, i zglobovi koji nam omogućuju gipkost, trebaju još dodatnu pozornost da bi zadržali optimalnu funkcionalnost.

Bitnost Procollagena za kožu i zglobove

Kolagen je ključni sastojak naše kože i zglobova te igra ključnu ulogu kod očuvanja njihove strukture i elastičnosti. Prirodna proizvodnje kolagena se smanjuje kako starimo, što vodi ka stvaranju bora, gubitku čvrstoće kože i ukočenosti zglobova. Dodatak prehrani Procollagen se s čak 13 sastojaka u jednoj kapsuli iskazao za učinkovit način, kako te procese usporiti, možda čak i spriječiti.Revolucionaran dodatak za sve generacije

Samo za čitatelje članka smo pripremili čak 15 % popusta na cjelokupnu kupnju s kodom FHR15. Pažnja! Kod vrijedi samo još do kraja mjeseca. Proizvod možete naručiti na internet stranici www.luxfactor.com ili preko telefonskog broja: 01 330 93 65. Procollagen je dodatak prehrani, koji garantira potpunu potporu prirodnoj ljepote i vitalnosti. Sa svojom jedinstvenom formulom, znanstveno dokazanom učinkovitosti i naglasku na kvaliteti, Procollagen je budućnost njege kože, kose i noktiju. Nije bitan samo kao dodatak, već za cjeloviti pristup ka očuvanju vaše prirodne ljepote od unutra prema vani.

Transformacija kože: sijana, mladolika i dodatno hidratizirana

Snovi o mladolikoj i sjajnijoj koži su sada više dostupni nego ikada prije. Procollagen potiče prirodnu proizvodnju kolagena u tijelu, što pridonosi smanjivanju bora, povećanju elastičnosti i poboljšavanju hidratacije. To dovodi do vidne transformacije kože, koja postaje sjajnija, glatkija i mladolikija.Gipki zglobovi za aktivan životni stil

Za aktivan životni stil su neophodni gipki zglobovi. Dodatak prehrani Procollagen nije samo koristan za kožu, već i za zglobove. S redovnom upotrebom smanjuje bolove i ukočenost te povećava gipkost zglobova. To je ključno za očuvanje aktivnog i zdravog načina života neovisno o životnoj dobi.

Cjelovita njega za zdravu kosu i nokte

Lijepa i snažna kosa i nokti su često znak vitalnosti i mladosti. Procollagen ne utječe samo na kožu, već i na kosu i nokte. Sa svojim ključnim hranjivim tvarima pomaže u jačanju strukture kose i noktiju, što omogućuje bolju rast i veću otpornost na vanjske utjecaje. Rezultat se vidi – vaš kosa će biti sjajna, nokti snažni i manje će se lomiti.

Znanstveno utemeljena učinkovitost

Procollagen nije samo puko obećanje da ćete biti ljepši i vitalniji, nego je utemeljen na stručnom znanju i kliničkim istraživanjima. Njegova jedinstvena formula je rezultat dugogodišnjih istraživanja od strane stručnjaka na području dermatologije, prehrane i bio-kemije. Te studije su pokazale, da redovita upotreba Procollagena može smanjiti dubinu bora, povećati hidrataciju kože i poboljšati strukturu kose i noktiju.Upotreba i očekivani rezultati

Upotreba Procollagena je jednostavna i primjerena za svakodnevnu rutinu. Dnevno konzumirajte preporučenu količinu i opazit ćete promjene na svojoj koži, kosi i noktima. Prva poboljšanja su vidljiva već nakon nekoliko tjedana upotrebe, dok će dugoročni rezultati pomoći da očuvate vašu prirodnu ljepotu tijekom godina.

Kvalitetan i pouzdan dodatak prehrani

Prilikom odabira dodatka prehrani je kvaliteta ključna. Procollagen se može pohvaliti sa svojim visokim standardom kvalitete i porijeklom sastojaka. Svaka serija je pomno provjerena i testirana, te je zagarantirano da ćete dobiti najbolje moguće sastojke. Pored toga je kvaliteta Procollagena potkrijepljena zadovoljstvom kupaca koji su opazili primjetna poboljšanja u svom izgledu i dobrobiti.

Foto: PR
Objavljeno: 11.09.2023. u 09:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p