VIJESTI

Želatinasta rumenila: Novi viralni hit u beauty svijetu?

Zvuče primamljivo
Kozmetička industrija konstantno producira velike količine inovacija i poboljšanja već prisutnih proizvoda. Nekada se čini da ne postoji ništa novo što bi se moglo stvoriti te da je sve već viđeno. Ipak, baš tada kozmetički brendovi iznenade s nekim totalno zanimljivim i novim proizvodom ili sastojkom. Kako na globalno tržište izlazi mnoštvo proizvoda u vrlom kratkom roku, brendovi moraju biti kreativniji da bi se razlikovali od konkurencije.  
 
U protekloj godini kremasti proizvodi za šminkanje bili su vrlo popularni u svim oblicima, poput kremastih rumenila, bronzera i highlightera. Sve češće su se mogli pronaći i multifunkcionalni proizvodi, primjerice rumenilo u "sticku" koje se može koristiti i na usnama ili highlighter koji se koristi na koži lica, dekoltea i na očima. S obzirom na to da veliki broj ljudi živi užurbanim životom, ovakvi proizvodi olakšavaju šminkanje, a pogotovo su korisni tijekom putovanja kada rijetko tko želi nositi više različitih proizvoda sa sobom. 

 

 
Tako je nedavno poznati američki brend šminke Milk Make Up predstavio novu inovaciju na tržištu - Cooling Water Jelly Tint. Kako njegovo ime sugerira, ovo želatinasto rumenilo zapravo ostavlja lagani trag boje na licu, slično kao što to rade "lip stainovi". Ovaj proizvod neobičnog imena također je multifunkcionalan, a može se koristiti na obrazima i na usnama. Ono što ga razlikuje od ostalih proizvoda je želatinasta elastična tekstura, a vrlo je praktičan jer dolazi u "sticku". Cooling Water Jelly Tint pruža osjećaj hlađenja, lagane je teksture i daje dugotrajnu boju na licu.

 

 

Foto: Instagram 
Objavljeno: 12.02.2024. u 14:20
Tagovi: Make up, beauty, rumenilo

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p