CELEB STYLE

Celebrity MasterChef za mene je pravi izazov!

Intervju: Anđa Marić

Njezin zarazan osmijeh i prekrasno lice navikli smo gledati pred ekranima u ulozi voditeljice, no šarmantna Anđa Marić ovih dana nalazi se na televizijskim ekranima u ulozi natjecateljice. Karizmatičnu voditeljicu pratimo naime u novoj sezoni MasterChefa i to onog Celebrity u kojem nam brojne zvijezde s hrvatske estrade otkrivaju koliko su spretne u kuhinji. Popričali smo s Anđom o sudjelovanju u spomenutom reality showu, dotakli se modnih i lifestyle time i još jednom smo shvatili zašto je toliko obožavana na našoj sceni.

Što te trenutno zaokuplja, gdje te možemo vidjeti ili čuti?

Celebrity Masterchef na Novoj TV, a osim toga me zaokuplja izlazak moje prve knjige za djecu Afra, koja će biti predstavljena na dječjem sajmu knjige 'Monte Librić' 28.4. u Puli.

Gdje je život ljepši, u Ljubljani ili Zagrebu?

Volim Ljubljanu jer je malena i 'po mjeri čovjeka' - to znači da je malo prometa, gotovo nema nasilja i vrlo je siguran grad. Ali udaljena je samo stotinjak kilometara od Hrvatske, Italije, Austrije i Mađarske, a meni to kao djetetu srednje Europe jako odgovara i nemam osjećaj da živim daleko od svoje obitelji.

Imaš li neka omiljena mjesta u Ljubljani koja bi preporučila našim čitateljima?

Moja omiljena mjesta su kultni bar i restoran Žmavc, koji godinama koristim kao neke vrste ured gdje pišem knjige i kolumne, zatim definitivno Metelkova - veliki umjetnički skvot koji uvijek obiluje dobrim koncertima i događajima i tržnica u kojoj je petkom i kuhinja na otvorenom - što posebno volim jer tamo mogu kušati mnoga tradicionalna i već zaboravljena jela.

Pošto ste vi ljubitelji mode, toplo preporučam Ljubljanski Fashion Week od 14.-16.4 na kojem ćete moći vidjeti zanimljiv slovenski dizajn.

A u Zagrebu? Gdje izlaziš?

Kada dođem u Zagreb vrijeme provodim s obitelji i prijateljima i često skočim na neki koncert.

Kakav modni stil preferiraš?

Volim što je sada sve dopušteno. Sviđa mi se što je u modi osobnost, a sve ostalo je u službi toga.

Koja su ti najdraža mjesta za shopping kod nas, a koja u Ljubljani?

Ja vam uvijek kupujem u hodu i spontano, i ne bih mogla izdvojiti neko posebno mjesto. Ponekad mi se čini da dobri komadi odjeće pronalaze mene, a ne obratno.

Postoji li neki proljetni trend kojem se posebno veseliš?

Radujem se velikom povratku cvjetnog printa. Jako. Jedva sam dočekala toplije dane.

Što se trenutno nalazi na tvojoj playlisti i možemo li te uskoro opet očekivati u glazbenim vodama?

Na mojoj je playlisti trenutno Lilly Allen - Hard out here, Macklemore & Ryan Lewis i Capital Cities, a za glazbene vode ne znam. Muziku uvijek stvaram jer to je moj način izražavanja, a i moja terapija. Šutjela sam 4 godine jer mi nije bilo do pjevanja, ali napisala sam puno pjesama. Kada će se desiti moja sljedeća glazbena priča, stvarno ne mogu reći.

Za kraj nam reci, što očekuješ od MasterChefa? Kakva si kad je kuhanje u pitanju?

Prvo, ne mogu vjerovati da sudjelujem u domaćoj inačici svoje najdraže reality emisije. Volim kuhati, baš uživam u tome i ovo je za mene pravi izazov.

 

Matea Martek

photos: Matjaž Banić

 

Objavljeno: 17.03.2014. u 12:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p