CELEB STYLE

Gdje kupuju naše poznate dame?

Jelena Veljača, Nataša Janjić, Nevena Rendeli, Petra Nižetić, Marijana Batinić, Ivana Roščić i Mara Bratoš otkrile su nam svoje tajne

Svaka od njih zanimljiva je i posebna na svoj način. Jedna je trendseterica, druga romantična duša, treća urbana šminkerica... A gdje kupuju odjeću koju nose, da li kupuju poznate marke, koji grad je po njihovom mišljenju najbolji za shopping? Sve to, a još i više saznali smo za vas!

Oko haljine Phillipa Lima koju je nosila Jelena Veljača, digla se prašina jer je osim mlade glumice haljinu iste večeri nosila i Anita Palac, direktorica Vox komunikacija. Jelena je na to samo klimnula glavom i odgovorila da cura očigledno ima stila. Od dugokose plavuše koja je stalno nosila traperice i obične pamučne majice  Jelena je postala prava trendseterica, djevojka koja nosi inozemne i naše dizajnere, i djevojka koju se rijetko može vidjeti u odjeći bez potpisa. Od naših dizajnera nosi Amarie, Matiju Vujicu, a najbolji dućani u Zagrebu su joj Heruc galerija i Nicolas. „Ja kupujem odjeću koja mi se sviđa, nije bitno da li je to u Parizu, Dubrovniku ili na štandu u Maroccu. Neki moji najdraži komadi kupljeni su upravo na štandovima u gradovima koja sam išla turistički posjetiti."  A nosi li Jelena odjeću bez potpisa? „Apsolutno. Mislim da su najbrojnija stvar u mom ormaru majice Jadran, najviše crne i bijele boje, jer je to genijalna basic stvar koja me spasila u sto situacija. Zara, Topshop, naravno. Ove dizajnerske stvari su komadi koje si priuštiš s vremena na vrijeme, to ne čini većinu moje garderobe."

Glumica Nataša Janjić odjeću najčešće kupuje u Grazu i Beču, najviše u Zari i H&M-u. Voli se dotjerati ali smatra da da nema potrebe izdvajati neke ogromne iznose za odjeću, pogotovo danas kad je ponuda u high street dućanima tako dobra. Kao grad sa odličnim shoppingom izdvojila je London koji ima mrak stvari, ali je nažalost užasno skup.

Petra Nižetić i Marijana Batinić obožavaju odjeću i vele da nje nikad dosta. Kupuju svugdje, ako nalete na dobar komad, moraju ga kupiti. Njima se najviše sviđa kupovati u Milanu, gdje su istaknule dva fenomenalna buvljaka. Cure jednostavno imaju oko za lijepe komade, pa često znaju za neku siću pronaći mrak stvari. Kod nas povremeno posjećuju Hrelić i neke second hand dućane.

Glumica Ivana Roščić uvijek na sebi ima izuzetno zanimljivu odjeću, koja je super iskombinirana. „Kupujem onako što mi se svidi, ne nosim dizajnere, imam neke dizajnerske komade ali ne kupujem ciljano. Bauljam posvuda, putujem često. Postoje dva fenomenalna buvljaka u Parizu, jedan u subotu, jedan u nedjelju. Tamo uvijek nađem fenomenalnih stvari. A ti veliki modni centri definitivno su meka za modoljupce. Svugdje nađem nešto zgodno, najviše robe dovučem s putovanja."

Novinarka Nevena Rendeli najčešće kupuje u Mangu, Zari i Topshopu. Razmišlja slično kao i Nataša Janjić, zašto kupiti skupi komad ako možeš sličan pronaći u jeftinijoj verziji. A fotografkinja Mara Bratoš također je jedna od dama s istančanim modnim stilom. Ne robuje trendovima i uvijek nosi ono što joj se sviđa. Preferira kupovati vani, jer je ponuda jednostavno bolja, a i cijene su često jeftinije. „Pariz je grad u kojem ima fenomenalnih stvari! A tu su i New York i Milano." kratko je odgovorila.

Buvljaci, London, Pariz, New York, Milano, Graz, Beč, Zara, H&M, Topshop i Mango glavna su odredišta dama koje su svojim modnim izričajem posebne svaka na svoj način.

Ana Bacinger

 

Objavljeno: 26.04.2009. u 19:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p