CELEB STYLE

Gina Victoria Damjanović u dva fantastična stylinga

Modna inspiracija Ivice Skoke i DeLighta
Gina Victoria Dajmanović Ivica Skoko
P
roslava desete obljetnice sastava Detour bila je i odlična prigoda za predstavljanje nove inspiracije domaćim modnim brendovima - Ivici Skoki i DeLightu, koji su za slavljenički koncert u Tvornici kulture u Zagrebu odjenuli Ginu Victoriju Damjanović, glavnu vokalisticu. Bio je zaista užitak slušati rođendanski koncert ovog odličnog benda, a publika i modni znalci bili su oduševljeni s dva različita outfita ove iznimno pozitivne i temperamentne mlade glazbenice: upečatljivi sjajni Delight kompletić disko kraljice, te prekrasna Skokina haljina od tila koja, u kombinaciji vintage i urbanog stila, slavi žensku ljepotu.

„Već pri prvom dogovoru oko Gininog scenskog izgleda za koncert u Tvornici kulture, osnovna ideja i koncept bili su poprilično jasni. Naš je izbor odmah bila haljina, no umjesto da se, očekivano, bavimo čipkama i gliterom, odlučili smo se za jednostavniju formu - čistu i zanimljivu u donjem dijelu , uz duboki dekolte, a umjesto naše zaštitne crne ili pak pastelno roze boje, odabrali smo sivo plavu koja je Gini, s obzirom na ten i boju kose, odlično pristajala. Pri tom se niti u jednom trenutku nismo našli na skliskom terenu - sve je ispalo odlično, vrlo sofisticirano i pritajeno seksi. Uz ovu haljinu izrađenu od šest metara tila i tafta zanimljivo izneviliranih dužina, i mi i Gina dobili smo upravo ono što smo htjeli – divnu i jednostavnu, a opet pomaknutu haljinu sa spojem vintage i urbanih elemenata", izjavio je Ivica Skoko.

Gina Victoria Dajmanović Ivica Skoko
„Kada smo zamišljali Ginu na slavljeničkom koncertu Detoura u Tvornici, inspiracija nam je prvenstveno bio disco. Gliter, šljokice, sjaj i hlače, svakako hlače u prvom planu. Gina često nosi haljine i to je nešto na što je publika navikla, tako da smo htjeli napraviti jedan stilski odmak i nešto po čemu će se, u modnom smislu, taj koncert zapamtiti. Vodili smo se udobnošću jer se ona u stylingu morala bezbrižno kretati i ujedno biti sigurna, a finalni efekt je morao biti wow. To su nam bile osnovne smjernice. Kritike kažu kako nismo pogriješili, štoviše da smo oduševili, na što smo izuzetno ponosni. Gina je divna, hodajuća je inspiracija i živa transformacija koja podnosi sve stilove. To je i jedan od razloga zbog kojeg smo je odabrali za zaštitno lice naše holiday kampanje koja izlazi za nekoliko dana", objasnio je Ivan Friščić.

Gina Victoria Dajmanović DeLight
Gina Victoria Dajmanović DeLight
Ako ste propustili rođendanski tulum benda Detour, priliku za besplatan koncert imate u sklopu Adventa u Klovićevima 16. prosinca na platou Gradec s početkom u 20.30h, gdje na lokaciji s najljepšim pogledom možete uživati u odličnoj svirci! Sve informacije doznajte na službenoj Facebook stranici!

HAIR: Katica Topčić za Kevin Murphy
MAKE UP: Kasandra Draganić
STYLIST: Barbara Repe
FOTO: Zvonimir Ferina
Objavljeno: 29.11.2016. u 12:45

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p