CELEB STYLE

INTERVJU : RENATA SOPEK

"Što se tiče trendova nosim ih, ali ih uvijek pokušavam prilagoditi svom vlastitom stilu, ne pratim ih slijepo“

Još jedno zanimljivo TV lice svakako je i RTL-ova voditeljica Renata Sopek. Ova mlada voditeljica uz svoj TV posao radi i kao fitness trenerica, izdala je seriju od četiri DVD-a za vježbanje i uvijek ima pretrpan raspored. Unatoč ovoj blagdanskoj strci uspijela je pronaći malo vremena za nas i odgovoriti nam na pitanja o fitnessu, modi i ostalim zanimljivostima.

Da ne radiš kao voditeljica što misliš koji bi posao radila?

Da ne radim kao voditeljica sigurno bi bila ili odvjetnica ili veterinarka, no uz to i fitness trenerica. Budući da sam svestrana osoba uvijek bi uz voditeljski posao radila i neki drugi posao.

Što tebi znači moda? Je li ti bitno da nosiš trendi odjeću, i pratiš li trendove?

Pa moda mi nije presudna u životu. Bitno mi je da nosim ono što mi dobro stoji i ono u čemu se ugodno i dobro osjećam. Što se tiče trendova, nosim ih ali ih uvijek pokušavam prilagoditi svom vlastitom stilu, ne pratim ih slijepo. Trebaju se ukomponirati u moj stil.

0__daa.jpg

Što su po tvom mišljenju modni krikovi ove sezone? I da li ih imaš u svom ormaru?

 

Definitivni modni krikovi po mom mišljenju bi bile kožne hlače i visoke čizme iznad koljena. I mogu reći da i jedan i drugi modni krik imam u svom ormaru.

Kako bi opisala svoj stil?

Ma najjednostavnije bi to bio neki mix stilova - urbano i šminkerski, a prije             svega spontano. A naravno da najviše ovisi o raspoloženju i prilici.

Je si li ikad kupila komad odjeće samo zato jer je trendi?

Nisam. Uvijek idem za tim kako ja izgledam u tome.

Iz kojih komada se ne planiraš skidati ove zime?

Iz mnogobrojnih kaputa i čizama.

Sve više žena po danu nosi štikle, jesi li i ti jedna od njih? Kako izgleda tvoj dnevni look?

Jako volim nositi štikle, a s obzirom na posao koji radim to si mogu priuštiti i po danu, pa ih često i nosim. Moj dnevni look je uvijek ženstven, to mi je najbitnije da se osjećam ženstveno. A ako su u pitanju treninzi i neke sportske aktivnosti, naravno da ću biti u trenirci.

A večernji? Što najradije nosiš kad ideš van?

Ovo isto ovisi prije svega o prilici, no traperice i minice su definitivno nešto što volim nositi u kombinaciji sa visokim čizmama. Dobar korzet podiže svaku kombinaciju.

Nosiš li dizajnersku robu? Je li ti bitno da tvoje krpice i modni dodaci imaju potpis?

Nosim, ali nije mi to bitni ni presudno. Imam u ormaru dizajnerske odjeće, ali mi zbilja to ne predstavlja nešto bitno.

1__2aa.jpg

Nosiš li hrvatski dizajn? Smatraš li da naši dizajneri imaju korektne cijene, ili ih smatraš preskupima? Tko su ti najdraži hrvatski dizajneri?

 

Nosim hrvatski dizajn, a kao najdraže dizajnere bi prije svega izdvojila Matiju Vujicu. Također volim kreacije Envy Rooma, Hippy Gardena, Linee Exclusive i ELFSa. A što se tiče korektnih cijena, smatram da svatko ima pravo da svoj dizajn vrednuje i u skladu s time odredi i cijene.

Ima li netko od hrvatskih dizajnera čiji ti se rad sviđa i s kim još ne surađuješ, a voljela bi?

Nedavno sam kupila ELFS čizme koje su mi fenomenalne, a jako mi se sviđaju i njihove haljine i vidim se u njima.

Koji ti je najdraži outfit koji si imala pred kamerom i zašto?

To bi bila jedna Linea Exclusive kreacija. Crna ekstravagantna haljina, nosila sam je kad smo snimali najavu za Zvijezde Extra. Iako je bila crna, zbilja je bila poseban kreacija pa bi nju izdvojila kao najdraži outfit pred kamerom.

Da moraš izabrati jednu kombinaciju u kojoj si se dosad pojavila u javnosti koja bi ti bila favorit? A za koju bi najradije da je nisi obukla?

Ovdje jednostavno moram reći ljubičasta haljina Envy Rooma. Tu sam haljinu imala na Story balu i u njoj sam zbilja ostala zamijećena.

pict8427.jpg

Voliš li šopingirati? Kako izgleda dan šopinga s tobom? Kupuješ planski ili spontano? I gdje najčešće kupuješ?

 

Volim šopingirati, ali mrzim hodanje. Dan šopinga sa mnom može biti pomalo stresan pa najradije u šoping odlazim sama. Što se tiče kupovanja, uvijek spontano, ako naletim na nešto što mi se sviđa, onda to i kupim. Kupujem gdje stignem, u inozemstvu i kod nas.

Izdvoji 5 stvari bez kojih ne možeš zamisliti da izađeš iz kuće, stvari koje se uvijek nalaze u tvojoj torbi...

To su više stvari bez kojih je nemoguće izaći iz kuće. Naravno da je to mobitel, novčanik sa svim sadržajem, planer, ključevi od auta i mini kozmetička torbica.

Izdala si četiri DVD-a za vježbanje „U dobroj formi". Kad i kako se rodila ljubav prema vježbanju? Odakle disciplina?

A počela sam vježbati sa 16 godina u fitnessu, pa možemo reći da ljubav traje već dugi niz godina. To je moj stil života, zdrav život i vježbanje postali su dio moje svakodnevice. RTL je to prepoznao i odlučili smo spojiti moj voditeljski posao sa mojim vježbanjem pa je tako nastao prvi DVD.

Što bi preporučila ženama koje žele poboljšati svoj izgled vježbanjem? Kako da se natjeraju?

Ako žele poboljšati svoj izgled vježbanjem, najbolje da dođu meni u Cibonu i ja ću ih natjerati da počnu vježbati.

I za kraj, koji su tvoji omiljeni kozmetički preparati?

Od dekorativne kozmetike bi izdvojila maskaru i olovku za usne marke Jane Iredale, dok moje lice ne može bez Rougj kreme za suhu kožu.

Ana Bacinger

Objavljeno: 21.12.2009. u 21:47
Tagovi: Renata Sopek

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p