CELEB STYLE

Je li naked dress otišao predaleko?

Trendseterice otišle korak dalje
Kendall Jenner, Bella Hadid gole grudi
M
odna krema se preselila u Pariz gdje je započeo haute couture modni tjedni, a u ponedjeljak 23. siječnja održan je Christian Dior Haute Couture Spring/Summer 2017bal pod maskama na kojem su vodeće trendseterice privlačile poglede u naked haljinama.

Crvenim tepihom posljednjih sezona vladaju takozvane naked haljine koje često znaju prelaziti granicu dobrog ukusa. Na Dior balu u novim haute couture haljinama pojavile su se Bella Hadid, Kendall Jenner i Chiara Ferragni, koje su redom odabrale prozirne haljine koje su svojim krojem romantične i ženstvene, no one su sve samo ne to – haljine nemaju podstavu stoga su trendseterice pokazale svoje grudi.

Bella Hadid gole grudi Dior
Bella Hadid gole grudi Dior
Par sati prije toga Chiara se uslikala s T-shirt majicom s natpisom We should all be feminists, koju također potpisuje modna kuća Dior. Dolaskom nove kreativne dizajnerice Marije Grazije Chiuri, Dior je stavio naglasak na feminizam, a poruke u tom duhu smo mogli vidjeti u njenoj prvoj ready-to-wear kolekciji za ovu francusku modnu kuću. Posve je jasno kako su haute couture haljine odabrane namjerno te trebaju poslati određenu poruku. No, mi se pitamo – zar nije feminizam prerastao slanje poruka putem golih grudi i obnaženih bradavica? Ako pitamo visoku modu, očigledno nije.

Chiara Ferrangni gole grudi Dior
Chiara Ferrangni gole grudi Dior
M.D.
Foto: Instagram
Objavljeno: 24.01.2017. u 12:37

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p