CELEB STYLE

Kako je Kate Moss izgledala kao dijete?

Odličan cover španjolskog izdanja časopisa L'Officiel
Kate Moss 
Top model i trendseterica Kate Moss krasila je tijekom svoje karijere brojne naslovnice prestižnih modnih časopisa, no jedna naslovnica je uistinu posebna – ona španjolskog izdanja časopisa L'Officiel za mjesec rujan!

Za svoje prvo izdanje L'Officiel se odlučio za neobičan, neočekivan i svakako zanimljiv cover. Umjesto da ekipa ovog magazina napravi skupi editorijal i prezentira Kate Moss na još jedan fashion način (kojeg, koliko god tvrdili da je poseban, smo vjerojatno već jednom vidjeli), oni su odlučili vratiti se u prošlost i svima pokazati kako je top model izgledao kao školarka. U pitanju je fotografija iz školskog godišnjaka iz 80-tih koja prikazuje Kate kakvu do sada na niti jednoj naslovnici nismo vidjeli.

Časopis L'Officiel je pokrenut u Francuskoj 1921. godine, a do danas ima 26 međunarodnih izdanja. Španjolsko izdanje najavljuje jedan posve drugačiji pristup modnom časopisu, a vjerujemo kako će obožavatelji poznate manekenke pohrliti s narudžbama. Ipak je ovo pravi kolekcionarski primjerak!

M.D.
Foto: Facebook/L'Officiel Spain
Objavljeno: 27.08.2015. u 09:45

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p