CELEB STYLE

Kako Sofia Vergara izgleda u vjenčanici?

Glumica odala detalje o budućoj svadbi
Sofia Vergara 
Popularna glumica Sofia Vergara krasi naslovnicu časopisa Martha Stewart i to ono posebno izdanje posvećeno vjenčanjima. Osim što je pozirala u vjenčanicama, Sofia je otkrila i detalje vezane za svoju buduću svadbu s glumcem Joem Manganiellom.

Za posebno izdanje posvećeno vjenčanjima za ovu jesen, Sofia je na naslovnici zablistala u Rosa Clara haljini, dok je sve oduševila u samom editorijalu u predivnoj Marchesa vjenčanici koja oduzima dah svojim cvjetnim detaljima. Vjenčanje je zakazano za studeni ove godine, a Sofia je u intervjuu otkrila kako drži sve stvari pod kontrolom.

Sofia Vergara

„Želim vjenčanje na kojem će se svi gosti dobro zabaviti. Važno je stvarati uspomene kojih ćeš se uvijek rado sjećati. To je ono što je važno“, objasnila je Sofia.

U nastavku je istaknula kako joj je veoma važna i svadbena torba koja će biti velika, a imat će i mnogo drugih kolača i slastica. Ni svoj beauty look ne prepušta slučaju.

Sofia Vergara
„Od toga sam napravila cijelu znanost. Znam da će mi za look trebati dva sata. I nosit ću svoj parfem Sofia jer ga Joe voli“, istaknula je glumica.

M.D.
Foto: Martha Stewart
Objavljeno: 27.08.2015. u 11:21

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p