CELEB STYLE

Kate Moss o svojoj kolekciji donjeg rublja!

Donosimo kratak intervju vezan uz Topshop kolekciju!

Što te inspiriralo da napraviš kolekciju donjeg rublja?

Obožavam lijepo donje rublje i stvari za spavanje, jer se u njemu odlično osjećam. Kroz godine sam sakupila puno vintage piđama, donjeg rublja, negližea i kućnih ogrtača. A tko ne želi fenomenalno donje rublje za Božić?

Kako si se odlučila za dizajniranje ovakvih vintage modela?

Maštala sam o tome što bi ja željela u svom ormaru. Kolekcija sadrži nekolicinu jednostavnih modela, ali i prekrasne ekskluzivne vintage komade izrađene od šifona koje bi voljela imati ali ih nisam nigdje mogla pronaći pa sam ih odlučila dizajnirati. Koristila sam neke od omiljenih printeva iz svojih Topshop kolekcija - ruže i leptiriće.

Opiši svoje omiljene komade iz kolekcije...

Obožavam dvodijelni kompletić za spavanje inspiriran tridesetim godinama i spavaćicu koja je u istoj boji i od istog materijala. Cijelom kolekcijom prožima se orijentalni prizvuk koji je bio i nit vodilja kolekcije. Bila sam inspirirana svojim najdražim vintage komadom iz ormara koji je savršen za ono doba kad se spremate za van.

Hoćeš li nositi najdraže komade iz kolekcije i izvan kuće?

Naravno, ali na njih planiram staviti odjeću. Izašla sam ranije iz kuće u piđami, sjećam se jednog trenutka kad sam ostala na ulici u New Yorku obučena samo u piđamu a vani je bila snježna oluja. To je bilo presmiješno. Možda ću gornji dio neke piđame isfurati kao majcu, no cijeli set ne planiram nositi nigdje osim u krevetu.

Hoćeš li kombinirati donje rublje ili ga planiraš nositi u setu?

Bitno mi je da su mi gaćice i grudnjak iz istog svijeta, da pričaju istu priču. No, ne moraju nužno biti set, miksanje je isto zabavno. Ali kad mijenjam odjeću, obavezno promijenim i donje rublje tako da uvijek odgovara mojem raspoloženju.

Ana Bacinger

 

 

 

 

 

Objavljeno: 27.10.2009. u 14:46
Tagovi: Kate Moss, Topshop

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p