CELEB STYLE

MOJIH 5 NAJDRAŽIH: TATJANA JURIĆ

Koji su njezini najdraži odjevni komadi?

RTL televizija zbilja se može pohvaliti prekrasnim voditeljicama koje su ponos njihove televizije. Jedna od njih je i nama izuzetno simpatična i lijepa Tatjana Jurić koja se osim poslom voditeljice već neko vrijeme bavi i onim novinarskim. Na našem portalu već ste imali prilike čitati intervju s prekrasnom Tatjanom, no ona se vrlo rado opet odazvala na naš poziv i odgovorila nam na par kratkih pitanja vezanih uz njezine najdraže komade.

Već par modnih sezona prvu poziciju naj komada s punim pravom drže kombinezoni koje je Tatjana strpala na svoje visoko prvo mjesto. Bilo kojeg modela, boje ili dezena, Tatjana ih naprosto obožava i ovog ljeta se ne planira skidati iz njih.

Traperice su se našle na drugom mjestu Tatjane Jurić. Bitan je dobar model koji će joj dobro stajati, a njih najčešće pronalazi u Dieselu i Replayu.

„Štikle nisu zdrave, ali uz čokoladu su moj jedini pravi porok." tako da je Tatjana vrtoglave potpetice stavila na treću poziciju.

Must have za Tatjanu je i obična bijela potkošulja koju najdraže kombinira sa ispranim jeansom i kratkim prslucima. Uz tu kombinaciju Tatjana kombinira šeširiće i naravno visoke potpetice.

„Skupa je, ali vrijedi - Juicy trenirka. Uvijek želim još jednu, nemam ih nikad dosta." rekla je Tatjana i ovime završila svoj popis top pet komada u svom ormaru.

Ana Bacinger

Objavljeno: 23.07.2010. u 07:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p