CELEB STYLE

Naočale kojima ne možemo odoljeti

Prezentacija nove kolekcije Cutler&Gross

Jedan od najvećih brendova suvremene optike, koji već četrdeset godina nameće trendove u svijetu okvira, Cutler&Gross održao je prezentaciju u Regent Clubu hotela Esplanade, gdje se svaki model iz tekuće kolekcije mogao osobno isprobati i doživjeti.

Trendovski kapacitet, kojeg C&G evidentno ima, jasan je pri samom pogledu na okvire koji, premda su godine i godine promjena iza nas, i dalje neodoljivo podsjećaju na dane kada je brend krenuo u osvajanje tržišta.

Retro modeli punog okvira, koji su ovih dana hit na ulicama, dio su asortimana C&G-a koji je oduševio i prisutne na prezentacije među kojima su bili i Borut Mihalić te uvijek raspoloženi Boris Banović. Borut, koji je poznat po svojim okvirima, pohvalio je kolekciju: „Nosim i privatno Cutler&Gross modele - čak sam ih nosio i za vrijeme snimanja prve sezone TopModela. Volim njihove modele i sviđa mi se to što nemaju logo. Ne volim se ograničavati s takvim stvarima."


Boris Banović, koji je operativno riješio svoj problem s dioptrijom, sada je negodovao: „Kada vidim ove okvire ne mogu ne požaliti što sam skidao dioptriju. Okviri su odlični."

Marko Banjavčić

Objavljeno: 07.11.2010. u 20:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p