CELEB STYLE

12.7. Najbolje odjevene su:

Lista najbolje odjevenih proteklog tjedna

 

Protekli tjedan obilježila su prikazivanja couture kolekcija koja su okupila svu silu poznatih glumica, mahom zaštitnih lica francuskih modnih kuća. Najveća borba celebova odvijala se na revijama kuća Valentino i Chanel. Nove miljenice Karla Lagerfelda, Leighton Meester i Blake Lively, pojavile su se u posve različitim izdanjima. Dok je Blake bila oličenje nježnosti u floralnoj kreaciji, Leighton je preuzela ulogu domine u kožnoj uskoj haljini iz pred-jesenske kolekcije.

Jessica Alba je prisustvovala svim revijama na koje je za vrijeme boravka u Parizu stigla. Nama je zapela za oko na večeri priređenoj u čast Valentina Garavanija. Prekrasna crvena haljina na jedno rame, prožeta s samo jednim volanom je jedna od najljepših kombinacija koju smo vidjeli na mladoj glumici. Diane Kruger se za to vrijeme nalazila u Berlinu gdje je kuća Calvin Klein imala prezentaciju. Najjednostavniju bijelu haljinicu upotpunila je s bijelim platformama i malim srebrnim clutchem. Zahvaljujući izvrsno odabranom make-upu i frizuri, glumica je djelovala svježe i sofisticirano.

Trendseterica Olivia Palermo zna isfurati statusni simbol (Hermes Birkin) a da ne izgleda kao oglasna ploča za brand. Jednostavna bijela košuljica, plava haljinica s ultra popularnom inačicom perja/resica savršeno su nadopunile ovu ležernu i skupu dnevnu kombinaciju. 

 

Jessica Alba

 

Olivia Palermo

 

Leighton Meester

 

Diane Kruger

Objavljeno: 12.07.2010. u 10:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p