CELEB STYLE

21.6. Najbolje odjevene su:

Lista najbolje odjevenih proteklog tjedna

 

Iako je ovaj tjedan započeo u zimskom raspoloženju, domaće i svjetske celebise su stigle uživati u malo sunca. Tako je naša Seve nacionale za ležernu dnevnu šetnju s majkom odjenula izvrstan pamučni jednostavni harem kombinezon koji je kombinirala s crnim balerinkama i predimenzioniranom torbom boje konjaka. Sevka jednostavno zna izgledati chic u svim izdanjima!

Za nešto svečaniju verziju kombinezona odlučila se mlada glumica Maggie Gyllenhaal. Iako se na baletnim premijerama većina dama odijeva u haljine, Maggie je posegnula u novu resort kolekciju Philpa Lima i odabrala ovaj zanimljivi kombinezon s asimetričnim gornjim dijelom.

Prekrasna Naomi Watts izvrsno nosi boju pudera. Iako je inače svijetle puti, poput najbolje joj prijateljice Nicole Kidman, Watts je za Tony nagrade "nabacila" i malo tena i zablistala u haljini Rolanda Moureta.

Nitko ne bi mogao iznijeti Armanijevo sjajno odijelo koje prijanja poput druge kože. Nitko tj. kao Cate Blanchett koja u njemu izgleda poput neke futurističke vile. Ovom prigodom glumica je promovirala i novu kraću frizuru koja joj ističe predivno lice. Bravo Cate!

Cate Blanchett

 

Naomi Watts

 

Maggie Gyllenhaal

 

Severina

Objavljeno: 21.06.2010. u 10:30

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p