CELEB STYLE

3 najljepša izdanja Blake Lively

Plavuša koja ostavlja bez daha

Nakon što se slegla sva pompa oko filmskog festivala u Cannesu odlučili smo na jedno mjesto staviti sve kombinacije u kojima je apsolutna 'it djevojka' Hollywooda očarala modne medije. Riječ je naravno o Blake Lively koja se na filmskom festivalu našla u ulozi ambasadorice L'Oreal Parisa i koja je bez puno razmišljanja osvojila titulu najbolje odjevene osobe na crvenom tepihu spomenutog festivala. Tri fantastična stylinga osigurala su joj ovu laskavu titulu i zapravo se jako teško odlučiti za favorita. 

Prvu večer zablistala je u seksepilnoj, no istovremeno jako elegantnoj večernjoj haljini boje kestena modne kuće Gucci, koja je otkrila pogled na glumičina ramena i noge. Casadei sandale u boji suhog zlata i chic dijamantni nakit dodaci su kojima je Blake upotpunila ovu divnu haljinu. Iduća haljina u kojoj je odlučila ukrasti show dolazi iz haute couture radionice Chanela. Famozna haljina izgledala je senzacionalno na seksepilnoj plavuši koja je u njoj pokazala sve svoje atribute.

Za kraj je ostavila najbolju kreaciju, onu iz couture radionice modne kuće Gucci i pokazala nam kako izgleda moderna hollywoodska diva. U balskoj haljini inspiriranoj pedesetim godinama, uz glamurozan make up i frizuru, Blake je bez imalo sumnje pomela svu konkurenciju na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu.

Koja kombinacija je vaš osobni favorit?

 

A.B.

photos: Guliver/Getty

 

Objavljeno: 27.05.2014. u 18:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p