CELEB STYLE

4 haljine koje su nas osvojile

Tatjana, Kristina, Judita ili Ana?
Judita Franković
 
U petak 27.ožujka u prostoru Jadran filma održana je završna večer ovosezonskog Cro a Portera, a nas su na toj večeri osvojile četiri poznate Hrvatice i njihove haljine. 

Lijepa voditeljica Tatjana Jurić odabrala je zavodljivu usku haljinu modnog dvojca Elfs iz nedavno predstavljene kolekcije na BIPA FASHION.HR-u. Uska haljina ističe Tatjaninu besprijekornu liniju i dekolte, no ona ne djeluje preizazovno. Romantični cvjetni print ublažio je taj dojam i stvorio izvrstan balans seksipila i elegantne ženstvenosti.
 
Tatjana Jurić  
Tatjana Jurić 
Tatjana Jurić
 
Za novu dizajnersku kreaciju odlučila se i glumica Kristina Krepela koja je odabrala malu crnu haljinu modnog dvojca eNVy room iz nedavno predstavljene kolekcije na BIPA FASHION.HR-u. Elegantna i nadasve profinjena kreacija izvrsno pristaje lijepoj glumici. Klasičan komad dobio je modernu notu kroz našivene dodatke koji unose razigranosti. Kristina je s odabirom cipela igrala na sigurno, no zato je malom clutch torbicom unijela dašak boje. Definitivno jedno od boljih izdanja poznate glumice.
 
Kristina Krepela 
Kristina Krepela
Kristina Krepela

Njena kolegica Judita Franković poznata je po tome da voli eksperimentirati i igrati se s upečatljivim komadima koje ona izvrsno nosi. Glumica se odlučila za teatralnu i upečatljivu haljinu modnog dvojca Twins iz njihove kolekcije pod nazivom Krizma u Slavoniji. Bajkovite kreacije s dozom teatralnog pretjerivanja Juditi izvrsno pristaju. Ovu haljinu glumica je kombinirala uz crvene dodatke - salonke, crveni lak na noktima i ruž - styling za pamćenje!
 
Judita Franković 
Judita Franković 
Judita Franković
 
Voditeljica Ana Radišić također je odabrala dugu haljinu high street brenda H&M i to iz aktualne Conscious kolekcije čije zaštitno lice je glumica Olivia Wilde. Ana je jednu od najpopularnijih haljina sezone kombinirala uz zlatne dodatke.
 
Ana Radišić  
Ana Radišić
 
U galeriji provjerite tko je gledao revije CAP-a na završnoj večeri...

M.D.
Foto: Goran Matijašec, Jure Perišić
Objavljeno: 28.03.2015. u 11:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p