CELEB STYLE

5 razloga zašto je Sarah Jessica ultimativna ikona stila

Stylish mjesec u ormaru gospođe Parker


Iako su dani planetarno popularne serije Seks i grad sada iza nje, Sarah Jessica Parker svojim se stilom i dalje nameće kao ultimativna modna ikona, čija stylish izdanja iz dana u dan inspiriraju milijune žena diljem svijeta. 

Po uzoru na televizijsku junakinju Carrie Bradshaw, koju je posljednji put utjelovila 2010. godine u drugom nastavku filma 'Seks i grad', poznata američka glumica vješto barata svjetskim trendovima, prilagođava ih u svoju korist i podjednako dobro kotira po pitanju ulične, ali i svečane hollywoodske mode.


Sarah Jessica jedna je od onih žena koja sa stavom nosi sve što odijene; oduševit će nas u raskošnoj dizajnerskoj toaleti ili odijelu, a ništa manje impresivna neće biti ni u casual kombinaciji jednostavnog jeansa i bijele majice, začinjenoj strašću koju dijeli s fiktivnim likom koji ju je proslavio, dizajnerskim cipelama!


Upravo su cipele nova poslovna avantura u koju se američka modna ikona upustila te ne prođe prilika, a da ju u javnosti ne vidimo s parom cipela iz vlastite SJP kolekcije, ostvarene uz pomoć Manola Blahnika.


Kolika je uistinu njena modna 'moć', dokazuje nam i činjenica da su čelni ljudi spomenutog modnog branda samo zbog nje učinili iznimku i dizajnirali kolekciju s nekim poznatim licem. Same komplimente na račun Sarah Jessicinog stila čut ćete i od moćne Anne Wintour, a da nas ona sama i dalje osvaja te zabavlja svojim modnim izričajem, dokazuju i njene posljednje odjevne kombinacije, u kojima je u zadnje vrijeme privlačila objektive fotoaparata.


Upravo zbog toga, izdvojili smo 5 razloga zašto Sarah Jessicu Parker smatramo ultimativnom ikonom stila, u čiju bismo šaroliku garderobu svakako voljeli zaviriti. Kroz svojih pet lookova, glumica nas je naučila kako nositi kontrastne uzorke sa stilom, kako ponijeti statement baloner i kako dobro izabranim cipelama baš uvijek podići odjevnu kombinaciju!


Hana Bartolović

photo: Guliver/Getty, Splash

Objavljeno: 19.09.2014. u 14:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p