CELEB STYLE

5 zvijezda ispod 21 godine čiji ormar želimo imati

Mlade zvijezde koje već sad oduševljavaju svojim stilom
Tko su najbolje odjevene mlade zvijezde? 
Kaže se da se sa stilom rađaš, a ovu izreku potvrđuju mlade zvijezde crvenog tepiha.Willow Smith, Chloe Grace Moretz, Dakota Fanning, Kendall Jenner i Willow Shields nemaju još 21 godinu, no to ih ne sprječava da oduševljavaju na red carpetu. Njihove ormare želimo imati!
 
Willow Smith
 
Willow Smith
Što ste vi nosili kad ste imali 14 godina? Zasigurno to nije bilo otkačeno i neobično, niti ste znali to tako dobro međusobno kombinirati. Kći Willa Smitha i Jade Pinkett Smith pozornost plijeni svaki put kad se negdje pojavi. Dovoljan je samo jedan pogled da zaključimo kako se Willow voli poigravati ne boji se modnih eksperimentiranja.
 
Chloe Grace Moretz
 
Chloe Grace Moretz
17-godišnja već sad uspješna glumica Chloe izvrsno kombinira trendi mladenačke s klasičnim komadima. Jednom je napisala da bi voljela da se moda vrati natrag u 1928. godinu kad "su svi bili odjeveni lijepo, prikladno i seksi u isto vrijeme". Chloe to itekako dobro radi!
 
Dakota Fanning
 
Dakota Fanning
Njega kolegica Dakota na glumačkoj sceni je već neko vrijeme i njeno stilsko sazrijevanje obožavamo promatrati.
 
Kendall Jenner
 
Kendall Jenner
Jedna od rijetkih iz obitelji Kardashian/Jenner koja posjeduj istančan osjećaj za stil. 19-godišnja fashionistica vješto koketira sa seksi izdanjima.
 
Willow Shields
 
Willow Shields
Ova mlada glumica oduševila je obožavatelje filmskoj serijala "Igre gladi", a ljubitelje mode ostavlja bez daha. Willow, kojoj je tek 14 godina, rijetko kad griješi na crvenom tepihu.
 
Mija Dropuljić
Foto: Guliver Images/Getty Image, Splashnews

Objavljeno: 05.01.2015. u 09:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p