CELEB STYLE

8 outfita za Anne Hathaway

Je li najgori odabrala za crveni tepih?

Nakon nedavnih Oscara koje su mnogi proglasili najdosadnijim u povijesti, svi pričaju o Anne Hathaway. Svi procjenjuju njene voditeljske sposobnosti i modni ukus, pošto se na crvenom tepihu i nije pretjerano proslavila noseći Valentinovu haljinu iz 2002.

Valentino Couture

Za njen styling je zaslužna (ili kriva) Rachel Zoe s kojom mlada glumica često surađuje i koja je odabrala čak šest haljina i jedno odijelo koje je Anne odjenula tijekom dodjele.

Givenchy Couture

Među njima se našlo i nekoliko haljina koje bi radije vidjeli na crvenom tepihu, pošto haljine voditeljica ionako rijetko tko pamti (osim ako niste Whoopi Goldberg).

Atelier Versace

Među tih šest haljina i jednim odijelom svoje mjesto je našla velika većina couture modnih kuća, pa smo imali priliku vidjeti Givenchy bijelu haljinu s aplikacijama, sivu Vivienne Westwood, prekrasnu haljinu Ateliera Versace boje vina te plavu haljinu iz posljednje kolekcije Armani Prive.

Armani Prive

Osim couture komada, nosila je i dugu sivu haljinu s potpisom Toma Forda, haljinu s resicama Oscar de la Renta te Lanvin odijelo u kombinaciji s Brian Atwood svjetlucavim cipelama.

Borina Kopčić

foto: Fashionologie

Objavljeno: 01.03.2011. u 16:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p