CELEB STYLE

Alexa, Naomi, Liv ili Camilla?

Svečana večera kuće Chanel

Kada na raspolaganju imate jedan od najvećih budžeta u svijetu mode, nije vam teško svako toliko organizirati gala večere koje pohode sve svjetske face.

Upravo to je prokušani recept kuće Chanel na čijoj su se večeri, u sklopu Tirbeca Film Festivala, okupile ljepotice iz svijeta filma i mode. Na događanjima ovoga tipa dress code je sasvim jasan: Chanel od glave do pete. Nitko vas neće izbaciti ukoliko se odlučite pojaviti u haljini neke druge kuće ali je nepisano pravilo da dame odaberu ponešto iz bogatog fundusa ove francuske kuće.

Dugogodišnja prijateljica Karla Lagerfelda, glumica Naomi Watts obožava Chanel modele te se ova kuća -uz CK- svrstava u njezine modne favorite. Kao prava štovateljica francuske klasike Naomi je odjenula malu crnu haljinu iz proljetne 2012.kolekcije, uz koju je ponijela Chanel pismo torbicu. Chanel "kod" nije ispoštovala Camilla Belle koja se pojavila u divnoj cvjetnoj haljini iz proljetne 2012. kolekcije kuće Prada. Look je upotpunila tamno plavom pismo torbicom od satena, dizajn Chirstiana Louboutina i lijepim baršunastim pumpsicama Ruperta Sandersona, u istom tonu. Alexa Chung je zaigrala na jednostavnu kartu te odjenula mikro mini crnu haljinu, koju je ukomponirala s lakiranom Chanel torbicom. Zaštitno lice kuće Givenchy, prelijepa Liv Tyler osvanula je u proljetnom izdanju. Cvjetnu haljinu od šifona iz proljetne 2012.kolekcije kombinirala je sa -za ovu kombinaciju preteškim ali elegantnim- bijelim Chanel kaputom.

A.P.

photo: profimedia
Objavljeno: 26.04.2012. u 16:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p