CELEB STYLE

Boje su se napokon vratile na crveni tepih

Marion Cotillard i Jessica Chastain razoružale okupljene na dodjeli BAFTA nagrada
Sezona dodjela filmskih nagrada, koja je započela u siječnju i svoju kulminaciju očekuje krajem veljače na Oscarima, ove godine prolazi u podosta monotonom raspoloženju na crvenom tepihu. Poznate hollywoodske glumice uglavnom su se priključile trendu monokromatskih izdanja te su se svojim isključivo bijelim ili pak isključivo crnim večernjim toaletama stopile s masom te nas je rijetko koja doista i zadivila.

No, dvije talentirane dame sinoć su nam ipak vratile vjeru u savršene svečane stylinge - Marion Cottilard i Jessica Chastain na dodjeli BAFTA nagrada blistale su u vibrantno obojenim haljinama i svojom pojavom apsolutno razvedrile inače kišnu večer u Londonu.

Marion Cotillard još jednom je dokazala kako joj simbioza s modnom kućom Dior odlično pristaje. Prelijepa francuska glumica odjenula je haljinu iz netom prikazane, proljetne couture kolekcije Rafa Simonsa, koja je zahvaljujući voluminoznoj, puf suknji i efektnom transparentnom umetku, koji je dao dojam proreza, djelovala kao pravo malo skulpturalno djelo. Dašak hollywoodskog glamura za kraj su osigurali retro valovi u kosi, crveni ruž na usnama i dijamantna ogrlica.

S druge strane, Jessica Chastain odlučila se za električno plavu boju, koja se predivno uklopila uz glumičin aristokratski ten i njenu crvenu kosu. Haljinu, čiji je nepogrešivi kroj istaknuo sve Jessicine adute, potpisao je Roland Mouret, dizajner poznat po svojim arhitekturalnim zahvatima, koje je pokazao i na ovoj toaleti na jedno rame. Look je upotpunjen safirnim naušnicama i narukvicom draguljara Harryja Winstona, valovima u kosi začešljanim u jednu stranu i crvenim ružem na usnama.


H.B.
Photo: Guliver/Getty

Objavljeno: 11.02.2013. u 10:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p