CELEB STYLE

Budi kraljica maturalne večeri

Osvojite haljinu eNVy Room, odijelo RIO Rijeka, make up Ane Rajić i hair styling Keune Akademije.

Kako se bliži razdoblje maturalnih večeri, svjesni smo da većinu maturanata hvata lagana panika oko odabira odjeće, make up-a i frizure. Iz tog razloga, Fashion.Hr Style Community vam je u suradnji s hrvatskim dizajnerima i beauty stručnjacima,odlučio olakšati stvar, te jednu maturanticu i maturanta darovati s vrijednim poklonima.

Što možete očekivati?

Poznate Hrvatice naprosto obožavaju romantične kreacije Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića, koji su od osnutka svog brenda eNVy Room (2003. godine) stvorili ime koje je sinonim za eleganciju, ženstvenost i senzualnost. Ovom prigodom, jednoj maturantici, eNVy room daruje poklon bon u iznosu od 3.000kn pomoću kojega može odabrati dizajnersku haljinu svojih snova.

Nakon što ste preuzeli haljinu, prepuštamo vas u ruke naših beauty stručnjaka.

Naša stručna suradnica i jedna od najboljih make up artistica- Ana Rajić, pobrinut će se da na maturalnoj večeri imate besprijekoran make up dostojan crvenog tepiha. Ana Rajić suradnica je svih vodećih modnih magazina u Hrvatskoj te uz Sašu Jokovića, jedna od glavnih make up artistica DOVE FASHION.HR-a, na kojemu iz sezone u sezonu kreira fantastične make up look-ove za najvažnija imena hrvatske dizajnerske scene. 

Ukoliko ne znate što s kosom, u pomoć uskače dugogodišnji partner Fashion.Hr koncepta, Keune. Vrhunski tim stručnjaka Keune Akademije pobrinut će se da ispuni vaše želje te vam pružiti uslugu na najvišem nivou. Već nekoliko sezona Keune je zaslužan za kreiranje frizura na vodećem modnom događanju DOVE FASHION.HR-u, a poznati su kao jedan od tržišnih lidera kada je riječ o produktima iz područja hair stylinga.

 

A za dečke?

Ovoga puta nismo zaboravili ni dečke. Kuća RIO Rijeka vodeća je hrvatska modna kuća u proizvodnji muških odijela, sakoa, hlača i kaputa s tradicijom duljom od 60 godina dok je njihova recentna suradnja s dizajnerima Ivicom Klarićem i Zoranom Mrvošem u sklopu FASHION.HR INDUSTRIJE, izazvala veliko zanimanje javnosti i modne kritike. RIO Rijeka ovom prigodom daruje jednog maturanta s poklon bonom u vrijednosti od 1.500kn

 

UVJETI NAGRADNE IGRE

Nagradna igra traje do 30.4.

Sudionici su obvezni navesti datum i godinu rođenja, adresu stanovanja i telefonski broj

Svi sudionici su uz prijavu obvezni poslati 1 fotografiju i kratko pismo u kojem će navesti zašto smatraju da su baš oni pravi kandidati za osvajanje ove nagrade.

Mail naziva „Želim maturalno iz snova" s traženim podacima, poslati na: redakcija@fashion.hr

Sretne dobitnike ćemo obavijestiti putem mail-a.

 

DOBITNICE VICHY NAGRADNE IGRE SU:

Iva Firm

Gordana Subašić

Stanka Mikolčić

 

Objavljeno: 18.04.2011. u 13:38

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p