CELEB STYLE

Chic styling Mare Bratoš

Otvorena nova izložba poznate fotografkinje
Mara Bratoš
 
U utorak u zagrebačkoj Galeriji Karas svečano je otvorena izložba fotografija Mare Bratoš o nastanku predstave Vučjak, a izložbu su došli pogledati brojni Marini prijatelji i kolege.

Mara BratošMara Bratoš
 
Za ovu prigodu,Mara je se odlučila za sigurnu klasiku u nenametljivoj crnoj haljini s potpisom Borisa Banovića, koja je uz pomoć debelih bijelih pruga istaknula gornji dio. Fotografkinja je haljinu kombinirala uz debele crne najlonke i crne gležnjače.

Fotografije za predstavu Vučjak u režiji Ivice Buljana, nastale su u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu tijekom studenog i prosinca prošle godine. One su autoričin doprinos u oslikavanju susreta dramskog rukopisa s našom suvremenošću.

Loredana Bahorić
 Loredana Bahorić
 
Kristina KrepelaKristina Krepela

Mara Bratoš izložba
Svečano otvorenje privuklo je velik broj posjetitelja, a među njima su bili Iva Mihalić, Lana Barić, Kristina Krepela, Loredana Bahorić, Tihana Harapin Zalepugin, Zvončica Vucković, Nikša Kušelj, Damir Markovina, Nenad Korkut, Miran Kurspahić i brojni drugi.

Vedrana Čarapović
 Vedrana Čarapović
 
Tihana Harapin ZalepuginTihana Harapin Zalepugin

Boris BanovićBoris Banović

Mara Bratoš izložba
Loredana Bahorić, Mara Bratoš, Zvončica Vucković i Tihana Harapin Zalepugin

Izložba se može pogledati do 15. veljače, od utorka do petka od 11 do 19 sati, i subotom i nedjeljom od 10 do 14 sati. Ulaz na izložbu je slobodan.

M.D.
Foto: John Pavlish
Objavljeno: 04.02.2015. u 00:00
Tagovi: Mara Bratoš

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p