CELEB STYLE

Christina Aguilera treba hitan make-over

Izgorena kosa i pretjerani make up

Christina Aguilera ima božanstven glas, te za razliku od mnogih konkurentica s svjetske glazbene scene, ova cura zna pjevati. Međutim, pjevačicu i ne možemo nazvati modno educiranom u bilo kojem smislu, a istu bi tvrdnju mogli izreći i za njenog frizera, make up artista, a ponekad i stilista.

Na premijeri filma "Burlesque", u kojemu glumi s legendarnom Cher, pjevačica se pojavila u smaragdno zelenoj haljini iz kolekcije dizajnera Eliea Saaba.

Primjetno je kako je nabacila nekoliko kilograma viška, te je ova haljina ujedno i jedna od boljih solucija za njenu trenutnu figuru (sjetite se samo Mariah Carey i katastrofalno uskih haljina, iz kojih kipi na sve strane) međutim, neukus je najočitiji u predjelu glave. Spržena bijela kosa podignuta je u polu-punđu, dok ju je pretjerano jaki make up, postarao za nekoliko godina.

Glavno pravilo dobrog make up-a jest: ako ste naglasili usne vatreno crvenim ružem i sjajilom, oči ne smiju biti crni smokey, jer ćete u protivnom izgledati nakaradno. Gledajte i ne ponavljajte kući!

Objavljeno: 18.11.2010. u 18:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p