CELEB STYLE

Crna i bijela joj savršeno pristaju

Jessica Alba se priključila proljetnom trendu neboja
Premda u privatnom životu njeguje imidž djevojke iz susjedstva, koja vrijeme s obitelji uglavnom provodi u lepršavim, šarenim i romantičnim izdanjima, Jessica Alba svoju stilsku zrelost redovito čuva za crveni tepih, na kojem je u posljednjih nekoliko mjeseci nanizala par odličnih stylinga u tonovima crne i bijele.

Ove sezone dizajneri su progurali ove dvije neboje kao veliki proljetni trend, a Jessica je jedna od onih hollywoodskih glumica koja definitivno voli popratiti sve aktualne modne diktate, stoga ne začuđuje što su se njena izdanja na crvenom tepihu u posljednje vrijeme svela na crnu i bijelu boju.

Ipak, Jessica svoje stylinge u znaku crne i bijele jako dobro nosi, bilo da bira vječno elegantne crne hlače na crtu, malu bijelu haljinu koja ističe njen seksepil ili pak crno-bijelu kreaciju njena prijatelja Narcisa Rodrigueza, koja u svojoj minimalnosti djeluje maksimalno efektno.

Osim Jessice Albe, mnoge pripadnice showbiza vraćaju se omiljenim nebojama, koje su idealne kada ste u nedoumici što odjenuti, ugodnije se osjećate u ovim smirenim tonovima ili pak želite izgledati elegantno i profinjeno.

H.B.
Photo: Guliver/Getty

Objavljeno: 10.06.2013. u 17:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p