CELEB STYLE

Crna ili žuta haljina – što bolje stoji Charlize Theron?

Premijera filma Mad Max: Fury Road
Charlize Theron
Cannes Film Festival je u punom jeku, a najviše pozornosti u četvrtak 14. svibnja je privukla Charlize Theron i jedan od najiščekivanijih filmova godine Mad Max: Fury Road

Tijekom dana Charlize je oduševila sve prisutne na službenom photo callu u crnoj kreaciji s potpisom modne kuće Valentino. Ova haljina je u isto vrijeme romantična i zavodljiva, klasična i trendi. Vodeći detalj haljine su resice koje se ubrajaju među najpopularnije ukrase ovog proljeća i ljeta. Točkice i mašna unose romantiku, a kratka dužina u prvi plan je stavila glumičine besprijekorne noge. Ovu statement haljinu Charlize je kombinirala uz jednostavne crne sandale, podignutu frizuru i nježan make upstyling kojeg ćemo dugo pamtiti.
 
Charlize Theron
Za večernju premijeru filma glumica je odabrala upečatljivu žutu haljinu s potpisom modne kuće Gucci. Neočekivana boja je bila pravo osvježenje, no model haljine sam po sebi nije predstavljao nikakvo red carpet iznenađenje. Dapače, vidjeli smo mnogo bolja svečana izdanja ove glumice. Naravno, haljina joj izvrsno pristaje, prati njenu liniju, a najbolji trenutak je zanimljiv dekolte. No, uspoređujući crnu haljinu, čija boja je klasična, no sami model nije, i žutu koja je upravo suprotnost toga – mi biramo Valentino!
 
Charlize Theron
M.D.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 15.05.2015. u 09:49

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p