CELEB STYLE

Crno-bijela elegancija za Gwyneth Paltrow

Zgodna plavuša u posljednje vrijeme obožava kombinaciju neboja
Ova godina započela je na najbolji mogući način za Gwyneth Paltrow - osim što je lansirala novu kuharicu, zgodna hollywoodska plavuša zvijezda je novog nastavka filma Iron Man, kojeg uz bok Robertu Downeyju Jr. promovira diljem svijeta. Budući da se na dnevnoj bazi pojavljuje u javnosti, stilisti su za glumicu osmislili niz lookova, među kojima uvjerljivo dominira sklonost crnoj i bijeloj boji te njihovim kombinacijama.

Radi se o velikom proljetnom trendu, kojim su se dosad poigrale mnoge slavne dame, pa tako i Gwyneth, kojoj odlično pristaje svaki styling u tonovima crne i bijele. Za promociju svoje knjige, glumica se odlučila za mini duljine koje su istaknule njene noge; jednom prigodom zgodni crni A.L.C. kombinezon, uparen s bijelim blejzerom, a drugi put crno-bijelu haljinu s printom, s potpisom Isabel Marant.

Za premijere filma Iron Man, Gwyneth je redom birala elegantna izdanja u crno-bijeloj izvedbi; Christian Dior smoking haljinu u dva tona, Barbara Bui komplet crne bluze i bijelih hlača i naposljetku Kaufman Franco bijelu koktel haljinu, u struku povezanu crnom mašnom.

Koji styling vam je najbolji?


H.B.
Photo: Guliver/Getty

Objavljeno: 09.05.2013. u 16:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p