CELEB STYLE

Crveni tepih CFDA nagrada

Marc Jacobs proglašen najboljim dizajnerom ženske linije

Na prekjučer održanim CFDA (udruženje američkih dizajnera) nagradama slavio je Marc Jacobs koji je proglašen najboljim dizajnerom ženske linije. Ova titula će mu zasigurno pomoći u još jednoj plodonosnoj godini, kako za vlastiti brand tako i za Louis Vuitton čiji je kreativni direktor već nekoliko sezona.

Nagrada za mušku liniju pripala je kući Rag&Bone, dok je posebna Swarowski nagrada za dizajn ženske linije otišla u ruke mladog Jasona Wua.

Crveni, točnije ljubičasti tepih je obilovao glumicama, manekenkama i naravno najvećim zvijezdama večeri - dizajnerima. Uz nominirane su se pojavile i njihove muze te je Jason Wu došetao ruku pod ruku s lijepom Rachel Weisz, a Francisco Costa je poveo svoju novu it djevojku i zaštitno lice Calvina Kleina, Laru Stone. Dizajner Michael Kors, kojemu je uručena posebna nagrada za životno djelo pojavio se u društvu zgodne Gwyneth Paltrow.

Prisutne je oduševila Sarah Jessica Parker koja je odjenula haljinu Alexandera McQueena kojemu je istu večer odana i počast od strane uprave CFDA-a. 

U galeriji pogledajte tko se sve pojavio na modnim nagradama godine.

Objavljeno: 09.06.2010. u 18:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p