CELEB STYLE

Dame koje su najbolje nosile odijelo u 2013. godini

Emma, Jessica, Olivia i Rosie riskirale i pogodile

Da odijela više nisu isključivo rezervirana za muški ormar, ove su nam godine pokazale brojne poznate dame, koje se nisu bojale izaći iz vlastite zone komfora i ovaj tradicionalno muški odjevni komad isfurati na ženstveni način.

Ipak, samo ih je nekolicina doista uspjela u tome, a žene koje su nas u 2013. godini najviše oduševile svojom izvedbom klasičnog odijela bile su Emma Stone, Jessica Biel, Olivia Wilde i Rosie Huntington - Whiteley.

Spomenute dame već su okrunjene raznoraznim titulama najbolje odjevenih u svijetu, a u postizanju tih priznanja zasigurno su im pripomogla i ova četiri izdanja s crvenog tepiha. Prva je led probila Rosie, koja se na Burberryjevoj reviji ranije ove godine pojavila u jarko narančastom odijelu, neutraliziranom crnom bojom.

Jessica Biel modno se uskladila sa suprugom Justinom Timberlakeom te je ponijela elegantni smoking na dvoredo kopčanje, dok je Olivia Wilde odlučila ostaviti sve bez daha, pojavivši se na premijeri filma u klasičnom crnom odijelu, koje je otkrivalo kompletni dekolte.

Emma Stone bila je najležernija od svih te je laneno, plavo odijelo uparila s traper košuljom i podignula odličnim, crvenim štiklama. Koja je zvijezda po vašem mišljenju najbolje isfurala odijelo?

 

H.B.

photo: Guliver/Getty

 

Objavljeno: 27.12.2013. u 14:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p