CELEB STYLE

Demi, Eva ili Jessica?

Koja je vaš stilski favorit?

Na Annual Awards gali, održanoj prije dva dana u Hollywoodu, pojavile su se i tri lijepe glumice, Demi Moore, Jessica Biel te Eva Mendes.

Eva Mendes se pojavila u romantičnoj haljini iz proljetne kolekcije Lela Rose. Korzetiran gornji dio naglasio je seksi struk i dekolte rasne Eve, a look su zaokružile pumpsice Salvatore Ferragamo.

                                 Eva Mendes

Demi Moore je vlasnica jednog od najboljih tijela u Hollywoodu. Glumica neumorno trenira i sprovodi svakojake dijete kako bi održala korak s mlađom konkurencijom, a po svemu sudeći to joj i uspijeva. Uske kožne tajice, kombinirala je s predimenzioniranom košuljom na prugice, dok je preko prebacila crni blejzer. Iako bi nam bilo draže da je umjesto ove košulje odabrala malo strukiraniji model, Demi za svoje godine izgleda za 10! 

                                 Demi Moore

Senzualna Jessica Biel je odlučila prikriti svoje adute, te se odlučila za haljinu u kombinaciji čipke i satena. Pomalo kompliciran kroj haljine i tamnija kosa, su joj dodali koju godinu. Na ovaj styling, lice bi znatno podigao svjetliji crveni ruž.

                                Jessica Biel

 

Koja dama je vaš favorit?

Objavljeno: 27.10.2010. u 12:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p