CELEB STYLE

Divan look za nadolazeće proljeće

Jaime King u kreaciji s potpisom Jasona Wua za Target

Postoji mnogo razloga zbog kojih Anna Wintour i nije najsimpatičnija osoba u svijetu mode, ali jedno joj nitko ne može osporiti, Anna zna "nanjušiti" talent i potegnuti sve svoje moćne veze kako bi taj talent mogao postati financijski stabilan. Nije tajna da se moćna urednica američkog Voguea svesrdno založila za mladoga Wua, te pomogla pri boljem pozicioniranju njegovog brenda u napućenom medijskom nebu.

Jason se poput mnogih kolega dizajnera, upustio u suradnju s velikim lancem za proizvodnju odjeće, obuće i opreme za dom, te dizajnirao izrazito romantičnu kolekciju koju će u svom ormaru poželjeti većina djevojaka. Na svečanom eventu na kojem je najavljeno lansiranje kolekcije (kolekcija će biti dostupna od 5.veljače) pojavila se njegova dobra prijateljica, glumica Jaime King.

Jaime se odlučila za zaigranu kombinaciju mornarsko plave plisirane suknje s cvjetnim printom i romantične crvene košulje, baš poput stylinga kakav je predstavljen u lookbooku. Look je zaokružila s kratkim crnim čarapicama i crnim pumpsicama.

Objavljeno: 29.01.2012. u 10:00
Tagovi: Jason Wu, jamie king

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p