CELEB STYLE

Dizajnerske kreacije za televizijsku elitu

Crveni tepih: Emmy 2012.

Sinoć je održana 64. dodjela nagrada Emmy. Kao što je predviđeno, najviše je kipića odnijela serija „Homeland" u kojoj glavnu ulogu tumači Claire Danes.

Nagradom je ovjenčana i Julianne Moore koja je isporučila najhrabrije modno izdanje večeri ; limun žutu kreaciju s potpisom Rafa Simonsa za Dior. Kombinacija svilene suknje visokog struka i pripijene majice od kašmira lijepo odijeva 50-godišnju glumicu koja je ovaj look zaokružila s nakitom Freda Leightona. L'Wren Scott je okrenula broj Antonija Berardija i za svoju klijenticu zatražila haljinu koja je prije tjedan dana predstavljena na londonskom tjednu mode. Nicole Kidman posjeduje tijelo koje može iznijeti najluđe dizajnerske maštarije, a sasvim je sigurno da će njezin modni odabir napuniti medijske stupce, stoga je sasvim jasno zašto se Berardi potrudio da ova haljina završi na crvenom tepihu. Pripijena bijela kreacija bogato je izvezena plavim šljokicama koje kao da tvore oklop u obliku krila. Glumica je stylingu pridodala „Vampandoo" cipele s potpisom Christiana Louboutina i dijamantne naušnice s potpisom Freda Leightona.

Claire Danes je sakrila svoj trudnički trbuščić ispod svilene drapirane kreacije kuće Lanvin. Iako se ovdje radi o divnoj nijansi žute, glumičin ten i kosa ne pariraju najbolje s ovom bojom haljine. Zlatne sandale kuće Barbara Bui i nakit Lorraine Schwartz zaokružili su ovaj styling. Lijepa January Jones isporučila je najdramatičniji look večeri. Večernja kreacija dolazi iz posljednje resort kolekcije američkog dizajnera Zaca Posena. Bondage igra s tilom koja se odvija u gornjem dijelu haljine, vješto se nadopunjava sa skulpturalnim donjim dijelom koji čini svu raskoš ove haljine.

U galeriji pogledajte ostatak dama koje su prošetale crvenim tepihom Emmy nagrada.

 

 

Objavljeno: 24.09.2012. u 17:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p