CELEB STYLE

Domaći dizajn odlično pristaje poznatim Hrvaticama

Aleksandra, Jelena i Mara zablistale na božićnom koncertu

Tradicionalni Vipnetov božićni koncert u prepunom je zagrebačkom HNK okupio brojna poznata lica koja su uživala u božićnim klasicima i svjetskim glazbenim uspješnicama.

S obzirom na svečanost prigode, na kojoj se okupila prava modna krema, poznate Hrvatice potrudile su se apsolutno zablistati na crvenom tepihu, birajući uglavnom potpise domaćih modnih kuća.

Aleksandra Dojčinović pokazala je kako joj najbolje pristaje vlastita dizajnerska estetika te je ponijela bijelu čipkastu haljinu u vintage duhu, sparivši ju s bež salonkama, crnom clutch torbicom i statement narukvicom. Dizajnerica je kosu povezala u punđicu i usne istaknula crvenim ružom.

Aleksandrinoj modi nije mogla odoljeti ni fotografkinja Mara Bratoš, koja je za sebe odabrala senf žutu haljinu iz njene posljednje kolekcije. Večernja kreacija elegantnog pada isticala se dominantnim detaljem volana, koji se divno stopio s Marinim beauty lookom - velnama u kosi začešljanim sa strane i make upom u zemljanim bojama.

Mnoge je bez daha ostavila Jelena Veljača, koja je za ovu gala prigodu odabrala dizajn svog prijatelja i dizajnera Roberta Severa. Haljina posuta zlatnim, svjetlucavim ljuskicama isticala se dubokim izrezom na leđima, a naša poznata scenaristica ukomponirala ju je s crno-zlatnim sandalama, statement naušnicama te make upom i frizurom u stilu glamuroznog, starog Hollywooda.

 

H.B.

Photo: Jure Perišić

 


Objavljeno: 09.12.2013. u 10:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p