CELEB STYLE

Emmy Rossum izgleda poput prave filmske dive

Glumica u resort kreaciji Caroline Herrere
-->

Emmy Rossum jedna je od mladih hollywoodskih glumica čija se karijera već godinama suptilno razvija pod svjetlima reflektora, no potpunu aklamaciju sebe kao svestrane glumačke zvijezde Emmy je dobila pojavljivanjem u trenutnoj hit seriji 'Besramnici', u kojoj je zaigrala ulogu Fione i zaradila same lovorike na račun svog neospornog talenta.

Simpatičnu Emmy u posljednje vrijeme sve češće možemo vidjeti na crvenom tepihu, a svojim prisustvom počastila je okupljene na događanju u organizaciji proizvođača naočala Persol, na koje je pristigla u maniri prave filmske dive.

Za to je zaslužna prekrasna balska haljina iz hvaljene resort kolekcije američke dizajnerice Caroline Herrere, koju je mlada glumica iznijela sa stavom.

Zanimljiva kreacija s velikim floralnim motivom u nijansama plave, crne i bijele savršeno je stilizirana uz tanki crveni remenčić i minijaturnu clutch torbicu, pokazujući veliki modni potencijal Emmy Rossum, od koje u budućnosti možemo očekivati još mnoga odlična izdanja na crvenom tepihu.

 

H.B.

Photo: Guliver/Getty

 

-->--> -->
Objavljeno: 13.07.2013. u 20:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p