CELEB STYLE

Freida Pinto ne boji se snažno obojanih komada

Prelijepa glumica u haljini s potpisom Michaela Angela
Indijsku ljepoticu Freidu Pinto prvi put smo zapazili u Oscarom nagrađenom filmu Slumdog Millionaire, a da njena slava nije bila kratkog vijeka, dokazali su i brojni drugi angažmani kojih se lijepa glumica primila po završetku snimanja filma koji ju je proslavio.

Osim što se vrlo brzo i lako zavukla pod kožu nekim od najvećih imena modne industrije, Freidin glumački angažman također ne prolazi neopaženo. Dapače, lijepa glumica trenutno se bavi promocijom svog novog filma „Immortals", a ta prigoda posljednji put ju je dovela u Los Angeles, gdje je jučer snimljena u šarenoj kreaciji iz Resort 2012. kolekcije talentiranog dizajnera Michaela Angela. Haljina koja kombinira plavu, žutu, narančastu te boje ciklame i patlidžana u struku je pričvršćena remenom u jednoj od zastupljenih nijansi.

Iako bi većina poznatih dama uz ovu iznimno zanimljivu haljinu odabrale nešto smireniju obuću, ako ne i crnu, Freida se hrabro odlučila za podjednako zanimljiv par Roger Vivier ljetnih sandala, koje su bojom savršeno komplimentirale dizajn Michaela Angela. Neutralan make up i prirodno raspuštena kosa nadopunili su glumičin ljetni imidž.

Kako vam se sviđa koloritno izdanje indijske glumice?

 

H.B.

Objavljeno: 11.11.2011. u 20:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p