CELEB STYLE

Glamur ponovno stanuje na filmskom festivalu u Cannesu

Pogledajte što su poznate dame nosile prve večeri održavanja
Premijerom filma Veliki Gatsby, sinoć je započelo još jedno izdanje uglednog filmskog festivala u Cannesu, koji već tradicionalno okuplja elitnu kremu iz filmske i glazbene industrije, ali i mnoge druge celebrityje.

Budući da je crveni tepih u Cannesu jedan od najglamuroznijih na svijetu te su apsolutno sve oči svjetskih medija uprte u njega, poznate dame iz večeri u večer trude se pokazati u najboljem svjetlu, što su dokazale i sinoć na otvorenju festivala.

Otvorenju 66. izdanja Cannes Film Festivala prisustvovale su glumice Nicole Kidman i Audrey Tautou, koje su ove godine u Cannesu preuzele ulogu članica žirija. Nicole je izgledala vrlo svježe u couture kreaciji Christiana Diora, koja se isticala voluminoznom suknjom i cvjetnim aplikacijama te je naposljetku uparena s koraljno crvenim Diorovim štiklicama. Audrey Tatou, s druge se strane odlučila za izuzetno zanimljivu, nježno plavu kreaciju francuskog dizajnera Yiqinga Yina.

Za Dior couture odlučila se i Carey Mulligan, koja je izgledala božanstveno u blijedo ružičastoj, minimalističkoj kreaciji Rafa Simonsa, koja je krojem i siluetom govorila sama za sebe, dok su styling savršeno upotpunjavali Tiffany dragulji i crveni ruž na usnama.

Na crvenom se tepihu pojavila i Lana Del Rey, autorica jedne od pjesama sa soundstracka filma Veliki Gatsby, koja je odjenula crno-bijelu, čipkom izvezenu večernju haljinu te nas svojim izdanjem, s retro valovima u kosi i make upom, vratila u zlatno doba starog Hollywooda.

Modelima su obraz osvjetlale Cara Delevingne i Georgia May Jagger, pojavivši se u crnim, odnosno crvenim večernjim toaletama. Cara je, sasvim razumljivo, odabrala svoj omiljeni Burberry i pokazala dekolte te look upotpunila Chopard draguljima i crvenim ružem na usnama. Georgia May Jagger naklonjena je Robertu Cavalliju, čiju je vatreno crvenu haljinu, s izrezima i kristalnim ukrasima, sinoć ponijela.


H.B.
Photo: Guliver/Getty

Objavljeno: 16.05.2013. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p