CELEB STYLE

Glamurozna dama u duhu starog Hollywooda

Glumica Amber Heard za crveni tepih bira Jean Paul Gaultiera
U posljednje vrijeme na crvenom tepihu učestalo viđamo prekrasnu platinastu plavušu, itekako zanimljivih i raznolikih modnih odabira. Njeno ime je Amber Heard i, iako se hollywoodskim vodama kreće već godinama, čini se kako ju je tek glavna uloga uz Johnny Deppa u filmu "The Rum Diary" lansirala u svijet poznatih i slavnih.

Promocija tog filma razlog je zbog kojeg je sve češće možemo zapaziti na crvenom tepihu, a na njujorškom eventu glumica je ponovno oduševila mnoge svojim stylingom. Za ovu prigodu odabrala je dugu crnu haljinu s potpisom Jean Paul Gaultiera, iz dizajnerove jesenske kolekcije, koju je kombinirala sa Canturi naušnicama, Monique Pean koktel prstenom te Jimmy Choo potpeticama.

Iako je drapirana haljina sama po sebi jednostavna i pokriva lijepu glumicu od glave do pete, Amber je u njoj svejedno djelovala seksi na sofisticiran način, pogotovo s dubokim izrezom koji je otkrivao njena leđa. Modernu interpretaciju glamura starog Hollywooda nadopunio je sjajan make up s naglaskom na ruž za usne boje fuksije.

Kako vam se sviđa?

 

H.B.
Photo: Zimbio/Style.com

Objavljeno: 29.10.2011. u 16:45
Tagovi: amber heard

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p