CELEB STYLE

Glumica Lana Barić u čak dvije predivne haljine u Cannesu!

Dizajn brenda Lokomotiva

lana barić
H
rvatska glumica Lana Barić na filmskom festivalu u Cannesu pojavila se u dvjema predivnim haljina dizajnerskog dvojca Lokomotiva, a s nama je podijelila svoje dojmove s crvenog tepiha.

Glumica Lana na Canneski festival stigla je s ekipom filma Trešnje redateljice Dubravke Turić u kojem ima jednu od glavnih uloga. Spomenuti film, sniman prošle jeseni u Šibeniku i Dalmatinskoj Zagori, odabran je među tisućama filmova nastalih u prošloj godini u svijetu i uvršten u program Cannea 15 dana autora, a nakon projekcije ekipa je primila brojne pohvale i čestitke. Haljine koje je Lana nosila za pojavljivanje na crvenom tepihu, kreirao je dizajnerski dvojac Lana Puljić i Luka Grubišić koji stoje iza brenda Lokomotiva. Crna čipkana haljina dužine do poda i s velikim V izrezom na leđima, istaknula je glumičinu vitku figuru, dok je plava asimetrična haljina u prvi plan stavila njene noge. Obje haljine glumici pristaju sjajno, a nama je rekla kako joj je bilo u Cannesu.

"Bilo mi je divno. Išla sam na premijeru novog filma Lynne Ramsay 'You Were Never Really Here' s Joaquinom Phoenixom i dan poslije na dodjelu Zlatnih palmi i sve mi je to nekako bilo normalno, nisam nešto bila starstruck, više mi je to bilo kao, aha, kolege iz Hollywooda. S Lukom i Lanom iz Lokomotive surađujem godinama i naravno da su me oni oblačili, sviđa mi se njihov pristup modi i čovjeku. To su dragi ljudi koji jako dobro znaju svoj posao, rade s kvalitetnim materijalima, znaju što volim i što mi dobro stoji i svaka naša suradnja je divna. Oboje imaju ozbiljan pristup poslu, zaista su veliki profesionalci i to jako cijenim", rekla je Lana.

lana barić

lana barić

Lana Barić i Dubravka Turić

T.K.
Foto: vlasništvo Lane Barić
Objavljeno: 30.05.2017. u 09:49

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p