CELEB STYLE

GLUMICE VS. MANEKENKE

Tko bolje nosi dizajnerske komade?

Dodjele Oscara, Grammya, Emmya, Zlatnih Globusa itd. su samo neke od svečanih prilika na kojima zvijezde mogu proslaviti ili uništiti dizajnera. Kako je u Hollywoodu već odavno trend da ugljikohidrati ne smiju "primirisati" listi namirnica, nije rijedak slučaj da neke glumice uguraju svoja ispaćena tijela u minijaturne veličine modela sa piste. Ipak, za finalni rezultat važan je ostatak stylinga, ispravan odabir cipela, torbica, nakita i frizure.

Vjerojatno se sjećate smiješne fen frizure Jennifer Lopez sa dodjele Oscara 2002. godine? Ta „petarda" na glavi je uništila kompletan dojam i sasvim solidnu haljinu bacila u drugi plan.


Angelina Jolie je prije mjesec dana „re-dizajnirala" haljinu Maxa Azrie te ju obukla naopako. Sreća, pa je u ovom slučaju rezultat bio zadovoljavajući. Ali ionako, što bi na Jolie uopće izgledalo loše?

Megan Fox (a.k.a) jeftinija verzija Angeline Jolie, je na „ključnim" mjestima silikonski popunila zlatnu haljinu Ralpha Laurena, te joj dala potpuno drukčiji oblik od onoga viđenog na pisti. Njemačka glumica i bivši model Diane Kruger je perfektno stilizirala srebrnu haljinu Roberta Cavallija, te joj pri tom vjerojatno i podigla vrijednost na ruskoj listi „must have Cavalli" komada. Kao totalni promašaj izdvojili bi odabir Eve Mendes, koja je svoje ženstvene obline „pokušala" zamotati u model Viktora & Rolfa koji je očigledno dizajniran za jako, jako, jako mršave žene. U našoj galeriji možete pogledati još neke od "sukoba" na relaciji modna pista - crveni tepih. 

Ana Pavić 

Objavljeno: 25.03.2009. u 18:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p