CELEB STYLE

Gwyneth Paltrow ili Diane Kruger?

Hollywoodske glumice u kreacijama Diane von Furstenberg
Jedna u nizu dizajnerica koja je za svoju klijentelu organizirala privatnu večeru uoči glamurozne Met gala večere bila je Diane von Furstenberg, veteranka američkog dizajna koja je ovom prigodom okupila moćnu šačicu zvijezda s hollywoodske A-liste, među kojom su dominirale lijepe glumice Gwyneth Paltrow i Diane Kruger, sasvim očekivano odjevene u potpis DvF.


Vitka Gwyneth ponovno je u prvi plan istaknula svoje besprijekorne noge te se na eventu pojavila u maloj crnoj haljini iz jesenske kolekcije američke dizajnerice, a potencijalno monotonu haljinu spasio je transparentni umetak u predjelu dekoltea. Budući da jednostavni styling uvijek nadopuni zanimljivim cipelama, glumica nije razočarala ni ovaj put, odabravši glitteraste štikle, a look je kompletirala karakteristično raspuštenom kosom i uz minimum make upa.


Ako dvije poznate dame uzmemo u usporedbu, vrlo lako možemo zaključiti kako je Diane Kruger mnogo više sklona modnom eksperimentu na crvenom tepihu od Gwyneth. Njemačka glumica ovog se puta odlučila za blago asimetričnu crno-bijelu haljinu posutu točkicama, iz pred-jesenske kolekcije Diane von Furstenberg, koju je maštovito ukombinirala s Pradinim monokromatskim clutchem i crnim platformama otvorenih prstiju. Velnasta frizura i neutralan make up nadopunili su styling modno osvještene glumice.


Koja kombinacija vam se više sviđa?


H.B.
Photo: Profimedia

Objavljeno: 08.05.2012. u 11:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p