CELEB STYLE

Haljine Aleksandre Dojčinović osvojile crveni tepih

Tko se sve pojavio na premijeri "U zemlji krvi i meda"

Sinoćnja hrvatska premijera filma „U zemlji krvi i meda" okupila je značajan broj poznatih lica. Najvažnija osoba dakako bila je Angelina Jolie čija je pojava izazvala opću histeriju na crvenom tepihu. Lijepa i nasmiješena Angie, strpljivo je pozirala brojnim fotografima i pozdravljala se sa fanovima koji su se nadali barem jednoj fotografiji ili autogramu karizmatične glumice.  Angie se pojavila u svom standardnom jednostavnom izdanju, crvenoj haljini s potpisom J.Mendel. Iako bi na mnogim glumicama ovakav tip haljine izgledao isprano, Angie ima taj luksuz da njezino prelijepo lice uglavnom odvlači pažnju s kreacija koje odijeva.

Nakon Angeline Jolie najveća zvijezda sinoćnje manifestacije bila je Aleksandra Dojčinović, točnije njezine haljine. Od  glavne glumice Zane Marjanović do Lejle Filipović, potpis Aleksandre Dojčinović bio je na svakom koraku. Zana je odjenula puderastu koktel haljinu koja za ures ima dva predimenzionirana volana. Kao prepoznatljiv detalj, haljinu je upotpunila plavim remenom. Za Aleksandrin potpis odlučila se i Kristina Bradač koja se pojavila u glamuroznoj koktel haljini od svile također u nijansi pudera. Sanja Duggan je odabrala jednostavnu bijelu maksi haljinu i Alexander McQueen clutch. Anica Kovač je izgledala poput prave dive u mornarsko plavoj večernjoj haljini na jedno rame. Kao detalj u jarkoj boji, ponijela je pismo torbicu u nijansi fuksije.

Nakon baletne haljine koju je odjenula na premijeri filma Lea i Darija, Zrinka Cvitešić se vratila nešto ozbiljnijem izdanju i to u crnoj mini haljini s aplikacijama nalik cvjetovima. Leona Paraminski je definitivno bila najbolje odjevena dama u bijeloj elegantnoj haljini s potpisom Borisa Pavlina. Titula za najhrabrije odjevenu ide  Ivani Roščić, koja je svoje povjerenje također poklonila Borisu Pavlinu. Upečatljiva haljina graniči s kostimografijom, i doista ne znamo niti jednu hrvatsku glumicu koja bi ovakav tip haljine mogla iznijeti poput Ivane. 

Lejla Filipović jedna je od prvih dama sa naše javne scene koja se izjasnila kao velika obožavateljica Aleksandre Dojčinović, te nas njezin sinoćnji odabir nije iznenadio. Lijepa Lejla odjenula je bijelu koktel haljinu dugih rukava koju je kombinirala s jarko crvenim pumpsicama. Drago nam je da se na premijeri pojavila Nataša Janjić koja je bila oličenje elegancije u maloj crnoj haljini. Kombinacija detalja od čipke i tila, lijepo odijeva riđokosu glumicu, koja je svoj styling zaokružila s klasičnim detaljima, crnom pismo torbicom i decentnim crnim štiklama.

photo: pixsell

 

Objavljeno: 18.02.2012. u 12:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p